Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maçtan sonra hakem canlı yayında özür diledi.


Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

link

2 türlü seçenek var. ya bu adamı kurşuna dizerler yada plaket verirler. ikisinden biri.

bence helal olsun delikanlı adam. hatalı karar vermişse maç tekrarına kadar gider cezasını alır oturur. sırf şu mevzudan ötürü artık böyle bir callcenter tarzı gibi her maçın oynandığı stada bir klübe bişey koyup en aşağı 15-20 kişinin çalıştığı maçı birebir takip ettiği kararlardaki hata payının minimuma çekilmesi için çalışıldığı bi sisteme geçilmesi lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi penaltıda öyle çok palavradan penaltı gibi gözükmedi bana. temas yok ama yani hakemin durduğu açı bilmemne falan bunların hepsi faktör. sağ çaprazında dursa pozisyonun görmez temas var der penaltı çalar. 2 yan hakemde yan yana duruyolar zaten onuda anlayabilmiş değilim. ulan bayrak tutan hakem o tarafta duruyo tamam sen niye kalenin öbür tarafında değilsin? hep kalecinin solunda duruyolar onuda anlayabilmiş değilim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Epl maçlarını cok izliyorum şu aralar. Öyle saçma ve mantıksız kararlar veriyorlar kı yurtdışında inanılması gerçekten güç.
Sarı karttan aşağısı olmayan hareketlere devam kararları, kırmızı alması gereken adam yerine rakibe kırmızı çıkması vs... Ama futbolcular yanlış kararlara en çok vaoouv yapıp bi kaç saniye sonra oyuna dönüyorlar.
Hakem hataları oyunun içinde var. Bunu kabullenmek lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...