Mithat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Böyle bir durum mümkün mü? Şerefsizler bütün videoları "mesaj atıp teşekkür edince açılır" şeklinde yapmış , 6000 video var belki emenike (tamam sayıyı abartıyor olabilirim) banada lazım şuan , bunları tek tek mesajla cevaplayıp tek tek indirmem gerekiyor , adama bi tane torrent yap indirelim kolaylık olsun dedim iplemiyor. Daha kolay bir yolu yok mu bunun?
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Jdownloader var linkleri diz o indirsin. Planetsuzy günlerim sağolsun.
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 İyide bu adama tek tek mesajla teşekkür edip linke ulaşabilme derdini kurtarmıyor ki? Linkler elimde olsa zaten öyle ya da böyle indiririm, linkler için 5000 kere teşekkürler yazıp indirme linkine ulaşmaya üşeniyorum ben. Sırf videoları indirmek için linklere ulaşmam 1 saatten fazla sürer.
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 ne videosu bu? tek kaynak orası mı?
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Neresine güldün niye komik geldi "yds videosu mu" bilmiyorum ama alakası yok. Antreman videoları , basketbol antremanlarının o kadar geniş yelpazeli yerel video serisi başka yerde yok gibi bişi , genelde hep yabancı videolar (ki bence daha iyi ama yapacak bişi yok) o yüzden burası mecbur gibi bişi , daha iyi yerel kaynak bulamadığım için buradan cevapta gelmeyince başladım teşekkür etmeye adama tek tek indiriyorum , bitsin ilk iş torrent yapıp yayınlıcam her yerde.
Öne çıkan mesajlar