mokoko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 mesaj atmışım safsadf dün origin açmadım hiç akşam eve gidince bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 origin den alıp direk yükleyebiliyoruz değil mi steam mantığı? bir de oynamak için nasıl bir kol önerirsiniz? hangi marka filan çok yabancıyım bu konuya da:) yoksa klavyeden mi takılıosunuz :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 bi cevap verin agalar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 1) Origin den aldıktan sonra tahsil alındısının bir çıktısını alıyorsun, notere gidip onaylatıyorsun, sonra, tapu müdürlüğüne gidip oyunu üzerine tescil ettiriyorsun, vergi dairesine gidip origin harcını yatırıp borcu yoktur belgeni geri tapu müdürlüğüne getiriyorsun sana e-devlet üzerinden bir şifre veriyorlar, onu Origin e yazınca oyunu indirebiliyorsun. Keşke Steam de olsa, Steam ne kolay halbüse. 2) Xbox 360 Controller for PC en pratiği. (Microsoft un da var, ama ben şahsen Razer Onza kullanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 suBzer0 said: origin den alıp direk yükleyebiliyoruz değil mi steam mantığı? bir de oynamak için nasıl bir kol önerirsiniz? hangi marka filan çok yabancıyım bu konuya da:) yoksa klavyeden mi takılıosunuz :=) evet direk oynayabiliyorsun. ben dualshock 4 kullanıyorum tak çalıştır mantığı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 oğlum beni niye almıyorsunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 alsanıza lan adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 benden iyi dmc bulamazsınız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ooo dmc mi kanka naber ya sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 yaa yok di mi dmc'niz. gelmiyorum ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 beyler yakın zamanda 1 transfer daha getiricem size. beraber stoper ikilisi oluruz diye düşünüyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 gel abi gel eren'in Any ler ile savunma yapmaya caliama cilesinden kurtarin bizi .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 originden dün gece aldım oyunu kredi kartıyla filan ahal processing de bekliyor işlem.. niyekine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 futta kaçıncı ligdesiniz olm ona göre konuşun, bi almadınız zaten takıma umarım yeto yeto 8. ligde falan takılıosunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 3. lige çıktık fikirtepe fc diye takım kurduk ama çok zor heralde tekrar düşücez. any'ler mal oluyo iyice üst liglerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 ben istanbula döndüm, maçlara devam akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 takıma rendelle applevodkanın gelişiyle 3. ligden 5.lige düştük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 hangi pozisyona adam lazım? savunmada öyle çok iyi değilim ama FIFA 11'den beri PCde player career oynuyorum, ofansif anlamda iş yaparım. ortasahaya adam lazım mı? yalnız iş+okulum var, fırsatım olmazsa "maç vardı bak gelmedi kunil" olsun istemiyorum. ama imkanım oldukça ŞANLI FİKİRTEPEMİZ'in formasını terletmekle onur duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 bitane sabit cam miz var gerisi değişiyor. ben normalde cdm oynuyorum ama adam yok diye kule forvet rolundeyim. takımın hem gol hem asist lideriyim. oyun stili benim adama göre şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ekledim. internet çok iyi değil şu an ama oyun inince haber veririm. (dün format attım) bu arada kanat da oynayabilirim ben çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 beni hala almayın ya sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 çok pahalı oyun ya d&r'da 240 liraya satılıyor kafayı yemiş EA. meksika origin üzerinden mi aldınız siz nereden aldınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 g2a.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 S-H said: çok pahalı oyun ya d&r'da 240 liraya satılıyor kafayı yemiş EA. meksika origin üzerinden mi aldınız siz nereden aldınız ? ben meksika origin'den almıştım, 40 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Pro club ne kadar iğrenç bir şey ya.Topu alan çalıma giriyor ne pas var ne bişey.Bir de salak gibi sürekli top isteme tuşunu spamliyorlar 50 metre mesafeden, bilgisayar da bunlara topu atacam diye saçma sapan paslar atıyorlar ama bunlar salak olduğu için aynı şeyleri yapmaya devam ediyorlar. oh rahatladım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar