Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 16 (PC)

mokoko

Öne çıkan mesajlar

1) Origin den aldıktan sonra tahsil alındısının bir çıktısını alıyorsun, notere gidip onaylatıyorsun, sonra, tapu müdürlüğüne gidip oyunu üzerine tescil ettiriyorsun, vergi dairesine gidip origin harcını yatırıp borcu yoktur belgeni geri tapu müdürlüğüne getiriyorsun sana e-devlet üzerinden bir şifre veriyorlar, onu Origin e yazınca oyunu indirebiliyorsun. Keşke Steam de olsa, Steam ne kolay halbüse.

2) Xbox 360 Controller for PC en pratiği. (Microsoft un da var, ama ben şahsen Razer Onza kullanıyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

origin den alıp direk yükleyebiliyoruz değil mi steam mantığı? bir de oynamak için nasıl bir kol önerirsiniz? hangi marka filan çok yabancıyım bu konuya da:) yoksa klavyeden mi takılıosunuz :=)

evet direk oynayabiliyorsun.

ben dualshock 4 kullanıyorum tak çalıştır mantığı ile
Sosyal ağlarda paylaş

hangi pozisyona adam lazım? savunmada öyle çok iyi değilim ama FIFA 11'den beri PCde player career oynuyorum, ofansif anlamda iş yaparım. ortasahaya adam lazım mı?

yalnız iş+okulum var, fırsatım olmazsa "maç vardı bak gelmedi kunil" olsun istemiyorum. ama imkanım oldukça ŞANLI FİKİRTEPEMİZ'in formasını terletmekle onur duyarım.

Sosyal ağlarda paylaş

Pro club ne kadar iğrenç bir şey ya.Topu alan çalıma giriyor ne pas var ne bişey.Bir de salak gibi sürekli top isteme tuşunu spamliyorlar 50 metre mesafeden, bilgisayar da bunlara topu atacam diye saçma sapan paslar atıyorlar ama bunlar salak olduğu için aynı şeyleri yapmaya devam ediyorlar.

oh rahatladım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...