Gizli Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 lg g2 kullanıyorum. canım müzik dinlemek istedi diyelim basıyorum oynat tuşuna ses gelmiyor; şarkı değiştiriyorum hala ses yok. sonra gelişi güzel bir şekilde kendiliğinden ses gelmeye başlayabiliyor ama tamamen şansa bağlı. ses sorunu genel olarak var sadece müzik değil aynı problemi youtube ve telefon konuşmalarımda da yaşıyorum. sorunun nedeni ne sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Bluetooth bir cihaz bağlı mı bunlar yaşandığı sırada ve CM mi kullanıyorsun kendi yazılımı yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 temassızlık var. o değil de kulaklık girişinde sorun olabilir. bi kaç kere kulaklık tak çıkar, belki arada kulaklık varmış gibi algılıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 o zaman bazen telefonundan ses geliyor.. telefonundan ses gelmesi ciddi bir problem olabilir bir teknik servise ver derim. ne kadar yanlış anlarsam anlayayım aklın yolu bir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 bluetooth'a bağlı değil,kendi yazılımını kullanıyorum servisler çok para istiyor sevmiyorum onları. ekran kırıldığında telefoncuya yaptırtmıştım bu nedenle garantisi de bozuldu sdfs kulaklık olayını deneyeceğim bu aralar çok sokup çıkarttım ondan olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar