scorch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Grego said: kız olsaydın defacto da yaldır yuldur tasarımcı arıyorlar, arkadaş sorup duruyor bildiğin var mı diye. 2 portfolyo hazırlardın, min 2k ile başlardın valahi. O defacto aylardır arıyor ama başvuruları zerre sallamıyor hayır şirket sahibi karı kocayı tanıyoruz söylicem giricem tepeden inme İK ya yazık olacak sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 ha grafik işini nasıl yaparsın. bi kartvizit bi broşür yaparsın kendine. esnafları dolaşırsın. el ilanı broşür menü cephe giydirme ıvır zıvır kartvizit bir sürü ihtiyaçları oluyor. beşiktaş çarşıda 1 ay yaptım işi kaptım. bi yerden başladınmı çevre oluşuyor. da esnafla uğraşılmaz ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 tepeden inince önünden çekiliyorlar genelde, kaya kaya devam ediyorsun sonra ahah. mal, sen de zihnimi niye teslim edeyim demişsin ama, buna vereceğim aşırı mantıklı cevabımı, şu an yaptığın işi ve anlamını içerdiği için, kendime saklayayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 yok saklama bi mantıksızlık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 herkes köleliğine kulp takıp kendini rahatlatma peşinde Mal takma sen milleti kafana göre takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 herkesin kira geliri yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 abi lütfen tasarımcı olun çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 yok abi onada alıştım artık. ne yaptığımı ne ettiğimi öğrenen biri direk savunmaya geçiyor. Grego için demiyorum. ya böyle olurmu bi ordasın bi burda. yok yuva kur soyadını devam ettirmelisin bilmemne. neye itiraz ettiği neye kıl olduğı bile belli değil. sadece kendi yaşamının mutlak doğru olduğuna inandırmaya çalışıyor kendine. ergen gibi konuşturuyolar adamı. garipsenmek var bide. bi süre sonra uzaylı zannetmeye başlıyor. hayır bide öyle prensibim bu benim gibi katı bi kuralımda yok. yarım başka bişey yapmaya başlarım şu anıma tamamen zıt. kira geliride 300 dü bu sene 400 oldu. anca kalcak yer telefon faturası sifon parası felan karşılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 mesela biri diyoki sen bişeylerden kaçıyosun sanki. bende mal gibi oturup düşünüyorum lan ben neyden kaçıyorum diye. hadi ben eşşeğin sikinden kaçıyorum diyelim. sende evinde işyerinde oturmuş eşşeğin sikinimi bekliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 başında da dedim herkese aynı dünya. ister sarayda otur ister köprü altında. hahaha salaklar ben sizden daha süper yaşıyorum demiyorumki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 ha zaten bikaç tane engel vardı onlar kalktı bu kış oturuyo düzenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 gün ışığını az aldığın için sinir normal. zamanla alışırsın ama d vitamini desteği al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 sen niye sinirlisin ya boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar