Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyku ve Sinir

Mal

Öne çıkan mesajlar

Grego said:

kız olsaydın defacto da yaldır yuldur tasarımcı arıyorlar, arkadaş sorup duruyor bildiğin var mı diye. 2 portfolyo hazırlardın, min 2k ile başlardın valahi.

O defacto aylardır arıyor ama başvuruları zerre sallamıyor hayır şirket sahibi karı kocayı tanıyoruz söylicem giricem tepeden inme İK ya yazık olacak sdfds
Sosyal ağlarda paylaş

ha grafik işini nasıl yaparsın. bi kartvizit bi broşür yaparsın kendine. esnafları dolaşırsın. el ilanı broşür menü cephe giydirme ıvır zıvır kartvizit bir sürü ihtiyaçları oluyor. beşiktaş çarşıda 1 ay yaptım işi kaptım. bi yerden başladınmı çevre oluşuyor. da esnafla uğraşılmaz ne gerek var.
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi onada alıştım artık. ne yaptığımı ne ettiğimi öğrenen biri direk savunmaya geçiyor. Grego için demiyorum. ya böyle olurmu bi ordasın bi burda. yok yuva kur soyadını devam ettirmelisin bilmemne. neye itiraz ettiği neye kıl olduğı bile belli değil. sadece kendi yaşamının mutlak doğru olduğuna inandırmaya çalışıyor kendine. ergen gibi konuşturuyolar adamı.

garipsenmek var bide. bi süre sonra uzaylı zannetmeye başlıyor. hayır bide öyle prensibim bu benim gibi katı bi kuralımda yok. yarım başka bişey yapmaya başlarım şu anıma tamamen zıt.

kira geliride 300 dü bu sene 400 oldu. anca kalcak yer telefon faturası sifon parası felan karşılıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...