Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyku ve Sinir


Mal

Öne çıkan mesajlar

bekçilik yaptığımdan bir buçuk aydır sabah 8 de yatıp 15:30 da kalkıyorum. durduk yere sinir basıyor. ilk zamanlar oluyodu. bi ara geçti. gene başladı şimdi. herhangi gayet normal bişey sinirimi bozmaya yetiyor. hiç bişey düşünmesem etrafımdaki herşeyden soyutlasam kendimi beynimin içinde saf siniri hissedebiliyorum.

uykumu getirir diye yeşil çayda içmiyodum ama yaptım şimdi getirsin artık napıyım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gece 12 sabah 8 normalde ama ben geliyorum akşam 11 gibi canım sıkılıyor.

dışardan bakınca ohh adam kafasına keyfine göre yaşıyor ne güzel felan diye düşünüyor herkes de alakası yok. ne kadar rahat ve kafana göre yaşarsan yaşa herkese aynı dünya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi bu başka bişey. otelde çalışırken otelin gece bekçisi vardı genç 19 yaşında. oda aynı böyle oluyodu. herşeye gıcık oluyosun böyle. vucudun dengesi bozuluyor ondan. şu an bunu yazarken bile oluyor. hani iğnenin deliğinden ipliği geçirmeye çalışırsında geçiremezsin ya bitürlü. devamlı beynimin içinde o hissin aynısının tıpkısı var.

akşam gelmeden içiyorum bazen bira sahilde. bi kız var caz gırtlağıyla candan erçetin kenan doğulu felan söylüyor. bira aldım şezlonga oturdum dinliyim diye. aptal aptal şarkılar seçti sinirimi bozdu. etki etmiyor buna alkol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

circadian ritmin kaymis.


zaten ilk başlarda olduğunda anladım böyle bişey olduğunu. çünkü uyandıktan tam 5-6 saat sonra sinir basmaya başlıyodu. zamanı şaşmıyodu. sonra dedim haaa demekk, benle yada olaylarla alakalı değil siktiret dedim geçti bi süre. gene öyle yapacamda anlamaya çalışıyorum ne menem bişey.

böyle pimpirikli manyak herifler olurya çizgifilmlerde. omuzları yukarı kalkıktır çok basit şeyleri bile zorlanarak yapıyor gibi görünür. manyak manyak kıkırdayarak gülerler. gargamel gibi işte. böyle basit bişeyi yapınca sevindirik oluyo insan manyak gibi asdafas. doğru ifade edebildikçe kendimi manyak gibi seviniyorum şimdi asdfas.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok öyle sinir değil. iğnenin deliğinden ipliği geçiremeyince nasıl hissediyosun aynı öyle bi his devamlı. yeşil çayda iyi gelmedi 2 bardak içtim uyarıyor. üzerine gittiğim için devam ediyor şu an. siktiret otamatik olan bişey, benim elimde değil diyince geçiyor. uyukluyum biraz sandalyede.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi okumuyomusunuz. diyorum gözümü kapatiyorum etrafımdaki herşeyden soyutluyorum kendimi ve katıksız saf sinir olma gıcık olma hissini yaşıyorum.

sinirlenecek gıcık olacak bişey yok zaten ortada. sallama çay demlensin diye biraz fazla bekleyince hafif soğuduğu için ne kadar sinirlenebilir insan? bıraksam kendimi baya ciddi ciddi sinirlencem yani.

uyku düzeninin tersine dönmesinden otonom bişey bozukluğu gibi bi ismi vardır kesin bunun. bilen vardır belki dedim norolog felan. merak ettiğimden soruyorum şikayetim yok. çok ilginç bişey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...