Ceti Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 evet haberi olan varmi nasildir eski charim? lvl kac oldu? pvp de costuruyor mu? :) ozledim hepinizi.. daha bi uzun sure account alip giremeyecegim... hepinize sevgiler.. ps: alkan hazirla paralari :P ps2: gaplan larim benim nasilsiniz? usa, san diego dayim bu arada.. [Bu mesaj Ceti tarafından 18 Ocak 2005 09:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Daoca açıcaktın sanırım.[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" [Bu mesaj zlorwf tarafından 18 Ocak 2005 10:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 lalunya bıraktığın gibi 40 larda daha. oynayan adam çok fazla oynamıyor herhalde. ben de zaten eu ya geçmeye niyetliyim. amerikalılardan gına geldi. laftan anlamıyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yok wowdan bahsediyordur kesin :) ceti bu her yerde bi lalunyası vardır onun[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Senin char ogrimmarda pavyona düştü daha sen uyu..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Parlak paladinlerin hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 en son gorduumde innde dans ediyordu ama artik ktu yola mi dushtu bilemicem @%@. sende orada kafani ishten ve sahilden ayirabilirsen gel arada :P[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 en son söyledikleri gibi Kötü yola düşmüştü. En son gittiğim barda onu gördüm. Geldi bana sarıldı Kurtar beni sattılar beni cani adamların eline dedi. Şu an himayeme aldım çok mutluyuz :P[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ne diyosunuz uleyyyynnnn benim Lalunya 10 tane adam yer o bardakiler gibi!!!!^&%!@! kotu yola dustuysede vardir elbet bir ihtiyaci :P yok horse dur yok baska birseydir, hem nerden biliyorsunuz belki horse riding practice yapiyordur?? :D ps:cok ozledim lan ortami :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yok yok ben en son Feralasta gordum meditasyona vermisti ... Ozune donmus :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar