Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lalunya dan haber var mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet haberi olan varmi nasildir eski charim? lvl kac oldu? pvp de costuruyor mu? :) ozledim hepinizi.. daha bi uzun sure account alip giremeyecegim... hepinize sevgiler..
ps: alkan hazirla paralari :P
ps2: gaplan larim benim nasilsiniz?

usa, san diego dayim bu arada..

[Bu mesaj Ceti tarafından 18 Ocak 2005 09:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Daoca açıcaktın sanırım.[signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"

[Bu mesaj zlorwf tarafından 18 Ocak 2005 10:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lalunya bıraktığın gibi 40 larda daha. oynayan adam çok fazla oynamıyor herhalde. ben de zaten eu ya geçmeye niyetliyim. amerikalılardan gına geldi. laftan anlamıyo adamlar.
Mesaj tarihi:
yok wowdan bahsediyordur kesin :)
ceti bu her yerde bi lalunyası vardır onun[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
en son söyledikleri gibi Kötü yola düşmüştü. En son gittiğim barda onu gördüm. Geldi bana sarıldı Kurtar beni sattılar beni cani adamların eline dedi. Şu an himayeme aldım çok mutluyuz :P[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ne diyosunuz uleyyyynnnn benim Lalunya 10 tane adam yer o bardakiler gibi!!!!^&%!@!
kotu yola dustuysede vardir elbet bir ihtiyaci :P yok horse dur yok baska birseydir, hem nerden biliyorsunuz belki horse riding practice yapiyordur?? :D
ps:cok ozledim lan ortami :P
  • Yeni Oluştur...