Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 5. Hafta | Gençlerbirliği - Beşiktaş @ 21.09.2015 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

http://pbs.twimg.com/media/CPcDmMNU8AAN6ch.png

Bu nasıl kadro lan sdafsad

Tamam Gençler çok kolay gol yiyen bir takımda şu kadro direkt SAVUNMA YAPANIN ANNESİNİ kadrosu direkt...

bu ne abi hamza böyle denge kurmadı bu ne hahahah
Mesaj tarihi:
Tosic , q7, gomez çok kötü oynadılar. Şenol hoca her hafta q7 ye yer açıcam diye tek ön libero çıkıyor, her seferinde de hatasını farkedip q7 çıkartıp necibi alıyor, nereye kadar..
Mesaj tarihi:
abi kimse kusura bakmasın sezon başında orta saha almamanın sonuçları bunlar. Daha çok böyle maç görürüz, yönetim kına yaksın. Kurtardıkları bir kaç milyon eurocukla mutlu olurlar artık şampiyon olamayınca. Vizyonsuz herifler.
Mesaj tarihi:
ilk yarı resmen gördük ki..
q7 ve orta alan eksikliği sosanın geride oynaması olmuyor bu işler..
ikinci yarı oldukça iyidik necip ortayı toparladı ama yok arkadaş
olmuyor yine gol kaçırma rekoru kırıyoruz
Mesaj tarihi:
gomezin sirsek olayı direk kırmızı çıkara kimse bir şey demez gibi geliyor.
cenk ve tolganın kavgası..
kaldı ki tolga taaa diğer kalenin oraya gelmesi ne saçma iştir misal orada sarıyı bile çıkaramadı
Mesaj tarihi:
Ben kırmızı veya değil demiyorum ama 10 saniye topa kitlenen adamın tek başına topa çıkacakmış gibi hareket etmesi biraz mantıksız oluyor. Cüneyt böyle naniye kırmızı vermişti mesela o geldi aklıma aman neyse
Mesaj tarihi:
Esh said:

Biraz sanssizlik olmus yalniz cok da atara gerek yok.

Ozette gencler kalecisi devlesmis. Olur oyle bazen futbol bu

kaleci devleşmedi aslında

Senelerdir kalemizde kaleci olamdığı için rakip takım kalecisi 2-3 kurtarış yaptığında muhteşem kaleci diyoruz.

Bizim kaleciler 2-3 sezondur gol kurtarmadıkları için ğuan kaybetmelerimiz normal.
  • Yeni Oluştur...