zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Bu mapi nereden yükleyebilirim?[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 internetten diyerek sacmalamayacagım http://games.sina.com.cn/z/war3/2004-05-08/132766.shtml[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 5.7si yokmu bunun?[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 elindekiyle yetinmeyi öğren[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bırakın rpg maplerini en güzel pvp arkadaslar.. :)[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yok bu rpg değildi galiba dota bunda da hero seçip bodoslama dalıyodunitem fln alıyodun buda hoş bi map ama geçen gün D&D diye bişeye girdim işte 1 tane DM felan var summon ediyo biişiler felan ilerliyosun zindanlarda güzeldi gayet o çok hoşuma gitti ama Bnette arıyom bulamıyom kurulu bi oyun bundan :P[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: "DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 www.rtsgames.com/dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bu mapden nefret ediyorum. Ben hiç beğenmedim. Saçma sapan item sisteminden başka hiçbir artısı yok. Kurulan 5 oyundan 4ü DotA olunca merak ediyorum acaba adam millete paramı veriyor benim haritamı kurun diye? Tiksindim ıyk.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revengewraith Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 www.rtsgames.com/dota bolumunden original yapımcıları tarafından dota allstarsın en son versıyonunu cekebılırsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 uplıyacağım için kesin soran olur diye baştan download adresini veriyorum: http://www.dota-allstars.com/ Medusa (Scourge) için güzel bir build yarattım.Henüz PvP de denemek nasip olmadı ancak dengeli oluşundan oyunu kazanmaya katkısı olacak bir karakter olduğunu düşünüyorum. Mana Shield üzerine kurulu bir build.Mana Shield açılana kadar Attribute basıyoruz, eğer Attribute da kapalı olursa Purge alıyoruz.Split Arrows açıldığı anda ona abanıyoruz, Chain Lightning almıyoruz çünkü manadan tasarruf etmemiz lazım, Split Arrows Chain'in işini manasız görecektir.Oyunun sonuna kadar böyle giderse Purge sadece level 2 olabiliyor bu yüzden rakibe göre Attribute yerine Purge basılabilir. Purge slow factor dizilimi ise şöyle: said: Level 1 - 2 Level 2 - 3 Level 3 - 4 Level 4 - 7 Görüldüğü gibi level 4'e getirmek çok farkettirir PvP'de ki bu Medusa ranged bir hero olduğundan önemli. Item olarak ise Mask Of Death alıp, Mana Shield açılınca iki tane Sobi Mask.Onlar dışında ise Eye Of Skadi recipe ine gitmeye çalışıyoruz.2 Ultimate Orb + Point Booster istiyor ki bunlar tek başına bile iyi iş yapan itemlar. Mana Shield + Life Steal ve yükseltilmiş statları birleştirince tam bir dayanıklılık abidesi oluyor.Oynarken yapılabilinecek en harass taktik HP çok azalana kadar Purge atıp düz saldırmak, Purge az mana istediğinden ve bizde deli gibi stat olduğundan sorun olmuyor zaten 1 tanesi 7-8 saniye sürüyor.Bunu yaparken Purge ü fazla abartmıyoruz çünkü HP azalınca manamızın tamamen dolu olması lazım.HP azalınca Mana Shield ı açıyoruz, Life Steal devam ediyor, HP doluyor. Etraf kalabalık değilse HP düşürmüyoruz, direk mana shield açıyoruz nasıl olsa creepler etkisiz.HP düşürmeye gerek yok, arkadan gelicek bir düşmanın yaratacağı riski elemine etmiş oluyoruz.[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 valla medusa icin en guzel itemlar 1 monkey king bar 2 kyanon bunlari aldiktan sonra istege gore stygan a gidile bilir tabi baslangicta ise ilk 3 tane nulls talisman sonra powertreats sonra mask of death tabi bir yere 1 tane shobi mask sikistirmak faydali olur ve gerklide alinma zamani size bagli ben genelde boot of speed ten sonra alirim shobi maski Oyundaki en kotu sey armor olmamasi bu yuzden en cok kim damage verirse avantaj onda oluyor o yuzden monkey king ve krayonu tek geciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bırakın bu işleri, sağa sola mayın döşeyin.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 o yukarda yazan medusa pvp taktıklerı fln 5(ytl cinsinden) para etmez eger chaine gıtmezsen zate baslarda cok ezılırsın ve purge e 1 versen yeter basta fln eye of skadi her heroya gzl olan bır item zate[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Medusa ya once Bruıze sonra aganım yapılması lazım.. Skıll olarak da baslarda purge ve chaın gıdıp mana shıeld ı sonlara dogru vermek lazım..Bu arada purge e 1 lvl vermek yeterlı.. Tabı dota da pek pvp olmaz..Bız clan olarak yaptıgımız maclarda 2 lı 3 lu sıkıstırmalarla hero kıll e gıdıyoruz.. Medusa nı en guzel yanı kazara base ınızı kaybetsenız bıle tek basına defans yapabılmesı..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 [Bu mesaj Dartagnan_DS tarafından 11 Ocak 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 burada hala oynuyanlar varsa oyun içinde görüşelim. Boş zamanlarımı 1 aydır dota ile dolduruyorum.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Warcrafta çok zaman ayırıyorum. Eskiden DOTA severdim. Sıktı artık warcraftın *chatli dövüşü* oldu. Bide bazıları var sırf dota oynuyolar. Utanmadan durup dururkende gel dota kapışalım Herkezi keserim kralım diyolar. Başka map e davet edincede Gelmiyolar, kaçıyolar. Dota Yüzünden warcraftta lamer türedi. :/[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 aganim i deniyeceğim onun da baya faydası olabilir mana shield ı 2,5 yapıyormuş diye okudum.[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Battle.net'te phantom assasin aliyorum genelde hic taktige gerek kalmiyor +60 agility ile lvl 15 civari kimse duramiyor karsimda. En son oynadigimda 1000 crit vuruyordum adam ne oldugunu anlayamdan oluyodu. Bir tek mayinlar sorun yaratiyor.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ben az once bi oyundan cıktım gene,hastalık haline geldi hehe,oynamak isteyen olursa haberleşelim[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bu saate kadar yine dota oynadım ama fenalık geliyor Bir kere şu heroyu al bu heroyu al diye birşey yok Battlenette oynuyprum neredeyse butun oyunlar AR yani all random Ve charlar arasındaki dengesizlik çok bariz bu yüzden soğudum dotadan...[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 all random oynayınca daha da dengesiz oluyor[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 www.dota-allstar.com yada www.dota-allstars.com[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 dota oyanyabilirim akşamları baya sevdim çünkü warcraft 3 ün yakıştığı bi harita olmuş ehe (Tactical Strategy WC3 :P) WarcraftTurk deyim, nikim harbinoob (Volfied in şifreyi kaybettim)[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Blizzard battle grounds fikrini dota dan mı arakladı acaba?:)[signature][hline]Anatolian Sunrise member Ex EU Closed Beta Tester "Wariors of the night, Assemble!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 dota eglenceli oluo baya eger oyun suresi load time i gecerse :P severek oynuoruz :)[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar