Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Filmekimi (2015)

Drall

Öne çıkan mesajlar

Biriniz de konusunu açmamış ya. Resmen aklımdan çıkmış, bugün satışa çıkmış biletler. umarım kalmıştır, lale kart da vardı arkadaşta 3 gün önce alabilirdim haberim olsaydı :( Hızlıca bi liste yaptım atlasa gidip alıcam şimdi biletleri kalanlara ve uyanlara, gelince paylaşırım listemi. var mı liste hazırlayanınız?
benim aklımdaki en kesinler the lobster ve ex machina, onlar harici an, el club, mustang, son of saul, hrutar falan bakıcam bakalım nelere kalmış
Sosyal ağlarda paylaş

5 filme alabildim aradıklarımdan, kapıya dikelicem bi 7 filmde falan. Biletix'ten alabiliyosun yer kaldıysa, kalmadıysa da filmden yarım saat bi saat önce git salona sıraya gir boş yer kalırsa bilet satışı oluyo tekrar, ya da birileri kendi biletini satabiliyo bazen
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Youth 3/10
Buna bugün ne seyrettiniz başlığında yapmıştım yorumlarımı
An (Umudun tarifi) 7/10
Japon yapımı çok tatlı bir pazar öğleden sonrası filmi. Telefondan yazdığım için bişeyler yazmak işkence, konusuna filmekiminin sitesinden bakabilirsiniz. Über muhteşem bir film değil, ama göze batan hiçbir şey olmadı filmde youth'un aksine. Yer yer tebessüm, yer yer hüzünlü bakışlarla izletti kendisini
Annemle geçen yaz 7/10
Bu da aynı şekilde brezilya yapımı eğlenceli bi film. Bi evin hizmetçisinin kızının gelişiyle birlikte hayatında yaşadığı değişim üzerine. Brezilya yapımı diye g.t ve meme göreceğinizi sanmayın, sinemadan lan o kadar sıra bekledik iki meme göremedik diye çıkmayın sonra sdf
İki filmi de sinemada izlemek elzem değil, bi Leviathan ya da Mommy değiller. Ama yie filmekiminin para kazanması için sinemada izlemenizi dilerim

Ex machina'da sıra beklicem bakalım bugün, bilet satan olursa onu da izler yorum yaparım. Filmekimi filmlerine bugün ne seyrettiniz dışında burada da yorum yapılırsa güzel bir database olur aslında. Lobster ve Me and earl and the dying girl'e de girmeye çalışıcam boş vaktime denk getirebilirsem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...