tricia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 arkadaşlar konuyla alakalı internette çok fazla öneri var ama hangi birini yapacağımı bilemediğimden size sorayım dedim. bende bir hp pavilion var, son birkaç haftadır uyku moduna girince çıkamıyor. ekran hiçbir şekilde açılmıyor ve power tuşundan restartlamak zorunda kalıyorum. henüz troubleshooting dışında bir şey denemedim, o da işe yaramadı zaten. sizin bir öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 windows 10'dan sonra bende de olmaya başladı bu. çare çalışan hiç bir program bırakmamak ve usb portlarında takılı olan mouse soğutucu falan ne varsa çıkarmak. bende bu işe yarıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Uyutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 format falan attıgımda yaptıgım ilk iş güç ayalarına girip uyku modunu devre dışı bırakmak ve kapağı kapattığımda hiçbir şey yapma seçeneğini işaretlemek.sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 uyku modunu devre dışı bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 ekran kartı driverlarından oluyor. driverları güncelle, başka driver dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Dv6 vardi onceden bende tovbe etmeme ragmen o an imkanim g6 ya yetiyodu onu aldim. Eskidende uykuyu devredisi birakirdim simdi de devredisi. Olmustu bi kaşarlik eskiden bu sefer niye deaktif ettim bilmiyorum ama hp de var hep o problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tricia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 düzeltemediğim için uyku modunu devre dışı bıraktım zaten. ama laptopı kapamak yerine genellikle ekranı kapatıp uyutarak kullanıyordum. istediğim zaman uyanıyordu, ne güzeldi. driver güncellemeyi bir deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Ctrl alt del yapip cikan menuden shutdown yapip normal acinca duzeliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tricia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 fizban said: Ctrl alt del yapip cikan menuden shutdown yapip normal acinca duzeliyordu. evet düzeliyormuş. teşekkürler! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tricia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 sabah yine açılmadı :( ben yine uyku modunu kapatayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar