Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 dworgian saçmalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Editor said: Anlamadım ... Sonuçta tamamen evinden çıkmadan ayrı bir zaman harcamadan e-devlete girebilmenin tek yolu. diğer bankalarla bi ilişkin yoksa napcan ? bankaya gidip hesap açman gerek dimi ? en parada sonuçta öyle bişi yok Geliyorlar kendileri sana bilgileri vermiyorlarmı ? evinde hesabın açılmıyormu benim bahsettiğim bu. Niye kastırdın ya şukadar minik bir detay için ? işte bu sırf önyargıdan kaynaklı anti-tez tepki. abi diğer bankalarla ilişkisi olanların ayrıca enpara için kasmasına gerek yok e-devlet için diyorum bunu anlamadıysan kusura bakma yapabileceğim bir şey yok. halihazırda diğer bankalarla çalışanlara yani benim anlatmaya kastığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Lopeth saçmalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 anlatmaya kasmışsın ama anlatamamışsın suç sende suçlusun sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Lopeth yazınca bana mesaj geldi lan, ne güzelmiş o, arkamızdan konuşmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Lopeth said: anlatmaya kasmışsın ama anlatamamışsın suç sende suçlusun sus anlatmışım da karşı taraf bana karşı negatif bir kişilik olduğundan anlamamaya kasmış bence evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Lopeth said: Lopeth yazınca bana mesaj geldi lan, ne güzelmiş o, arkamızdan konuşmasınlar meheh. alıntı yapıp alıntıyı sildim ondan geldi mesaj evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 cümle sonuna evet koymak gıcık görünüyormuş bunu da anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 hani zira diyaloğun hiç bir yerinde "ilk defa banka ile çalışacaklar" gibi bir ayrım göremedim. ha belki ben dikkat etmemişimdir, ama öyle bir ayrım konuşulmadıysa ben haklıyım bence lskdsalkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 editor %95 haksız zaten paticik genelinde burda da haksız olsun evet evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 enpara güzel şey ya bu arada o ayrı. burada enpara baltacısı da olmayalım yok yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Sanırım burda kimse enparanın müşteri hizmetlerinden bahsetmemiş ki bence efsanedir... Cepteteb'te bence enparadaki gibi bir müşteri hizmetleri anlayışı ve hizmeti olduğunu sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Edevlet tebde de var. beni de kavgaya dahil edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Ptt'den alın geçin şifrenizi, ne tatava döndü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 ptt çok gıcık ya ... ismi bile gıcık ptt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Beyler ptt bana butun bankalardan daha yakin. Gidip sifremi alirim ve kavgaya dahil olurum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 AHA BOKUNU ÇIKARTTILAR ... CEPTETEB Yalan oldu artik http://resim.patifile.com/2016/05/01/vivaldi_2016-05-01_14-38-053c32c.png http://resim.patifile.com/2016/05/01/vivaldi_2016-05-01_14-38-38d1ffb.png http://resim.patifile.com/2016/05/01/vivaldi_2016-05-01_14-38-5646a09.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 TEB saçmalamış anlaşılan Enpara zirveyi korumaya devam edecek. Yapı Kredi'nin Nuvo'su vardı bir ara o da pek sessiz kaldı sanki şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 zaten ilk saçmalamayı yemeksepeti indirimlerinin "sadece kredikartıyla" diyerek olayı başlattılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Cepteteb'de bir degisiklik yok hersey ayni, neyin gazina geldiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 ceptetebde bir tek kötü değişim geçen hafta %10 olmuş gecelik faiz. onun dışında bir şey yok farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Darqainu said: Cepteteb'de bir degisiklik yok hersey ayni, neyin gazina geldiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 editor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Cepteteb ile teb kredi kartını karıştırılmış olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 yok zaten olay kredi kartıydı, ss lere sığmamış olabilir. normal cepteteb hesaplarada KMH açmaya çalışıyorlarmış. Kampanyalarda çoğunluğu cepteteb kredikartına özel oldu. bunun dışında iyi bişi de eft oldu, eft önceden ücretliydi ücretsiz yaptılar. Sırf tabloya takılmayın o yenilenen sözleşmenin kopyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar