Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 alttaki resimde soldan 2ci kim acaba ?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Predator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Ya ben edicektim ama Homestead zip dosyasını kabul etmedi. (benim üyelik sınırlıymış jpg ile ). Drequin sen devral işi istersen[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya
Predator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Elinde saber olanı diyorsan , Estel_Anorien o =)[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Walla sirkeci ekibi şok etti beni. Bir spec bir ben birde önceden giden gawain vardı. Kasa bira hikayesine değinmiyorum walla:) Kısaca yedik(En çok estel:)), içtik vs. eğlendik. Ada havası aldık:P(at boku kokusu desek daha doğru)
tunca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 daha resim isteriiiiz[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla.
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Chemical hangisi ben en çok onu merak ediyom çene yapIsI nasIL acaba?[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur...
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Joe, 07 June 2003 22:03 tarihinde demiş ki: Chemical hangisi ben en çok onu merak ediyom çene yapIsI nasIL acaba?[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Çeneyi geçte, bir camping skilli var mübarek adayı yakıyordu.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bence chemical üstteki resimde en sağda duran.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Spec doğru söylemiş chem alttaki resimde ayakta duran.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Ahah. çok güzeldi valla. keşke bidaha yapsak :P[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
jankis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bu sefer össli kal tayfasını da isterük bi de tabu bi de futbol maçı çok mu şey istedim bence hayır[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ehe guzel fotolar nese bı dahakıne dıyorum yıne uff uff[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Abi biz dedik gelin diye siz yatın evde oh..... Bu arada Berk, gözünüz doysun abi yemedik yedirdik :D[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Estel acıktın galiba:) [Bu mesaj Gallant tarafından 07 June 2003 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Bu arada bir dahaki piknik gezisini izmitte yapmaya karar verdik.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
tunca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 aloo resim diyorum resim[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ftpye atacak adam lazım abi.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Estel_Anorien, 07 June 2003 22:39 tarihinde demiş ki: Bu arada bir dahaki piknik gezisini izmitte yapmaya karar verdik.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Evet Fabrikaların arasında falan yapıcaz pikniği. Çünkü çıkarıdğımız sonuç şu: Şehir çocuğu at boklarının arasında iken yaşamıyo... Bize misss gibi egzoz, karbonmonoksit lazım....[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 07 June 2003 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
smerten Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 soldan sağ yada saşdan sola saysanıza eleamnları ya.. bıde daha cok resımıstıyoz sız kastırmayın burda wastee var kedi var drak var! yok mu?[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield.
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Hepsi sattilar... Kolayweb in acilsa sitesi koyucam guzel bi resim[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin...
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 yaws gelin tuzlaya karting kapalım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Abi kamera seni çekerken sen kameraya gözünü bile kırpmadan-konuşmadan pür dikkat bakıyosun ya ben ona koptum....[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Ama en büyük bomba benim kola bardağımdı.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 o videoya acilen ulasmamız gerek hehe bu arada kesme specde ısın espırisiı olsun[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 nasil ulasacaz ona??[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Öne çıkan mesajlar