ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 güzel cardback veriyor. tam olarak ne yapmak lazım bunu almak için? aynı wi-fi ağına 3 kişi bağlanması yetermiş gibi anladım ben ama dahası var mı? http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/13665271 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 şimdi düşündüm de 2 tane daha hesap açıp telefon-tablet-laptop kombosuyla alabiliyosun galiba bu cardback'i :D gerçi kim uğraşacak..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Neden yeni başlık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Çünkü bölüm bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Yüksek yerlerde tanıdıklarım var, mod olursam hepinize kan kusturucam!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 bir program yüklüyorsun ordan biriyle arkadaş olup maç yapıyordun kombo yapmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar