Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Testlerde dikkatsizlik


LasT_SuRviVoR

Öne çıkan mesajlar

Çok dikkatsiz bir insanım.Konsantrasyonum çok zayıf.Bugun mesela 60 soruluk sınav 7 yanlısım var 7side ya birşeyi atlamışım yada görmemişim..Bilgi hatası 0.
Ne yapmam lazım napsam düzelir bu?Bıktım artık cevap anahtarına bakıp C , ben B yapmısım nası olur imkansız ?Sonra soruya bakıyorum Sürtünmesiz ortam demiş.Kafayı yememek elde değil...Ne yapmalıyım yoga filanmı yapiyim sizce ?[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı
Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz !
Strenght , Pride, Discipline
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kendı kendıne bu sorunu cozemem dıyosan bır psıkoloğa gıtmen en ıyısı olur.Çekinmeden git çok işine yarar.Senı sınav anında belki heyecandan belkıde stresten kaynaklanan hatalarının elbet bir cozumu vardır.Hafif dozda ılac ile halledilebilcek bişey.Zaten oss den sonra ıhtıyacın kalmıyo[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten yanlis dikkatsizlik/hatadir. Bilgi eksik ise direk bos birakirsin. Sorulari vizir vizir okumak veya odaklanmamak sebep oluyor genelde dikkatsizlik hatalarina, bol bol soru cozersen minimuna iner onlar.

Hem kalin, hem alti cizili yaziyorlar oyle can alici noktalari genelde, kacirmak ayri bir meziyet acikcasi :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LasT_SuRviVoR, 25 Ocak 2005 16:08 tarihinde demiş ki:
Çok dikkatsiz bir insanım.Konsantrasyonum çok zayıf.Bugun mesela 60 soruluk sınav 7 yanlısım var 7side ya birşeyi atlamışım yada görmemişim..Bilgi hatası 0.
Ne yapmam lazım napsam düzelir bu?Bıktım artık cevap anahtarına bakıp C , ben B yapmısım nası olur imkansız ?Sonra soruya bakıyorum Sürtünmesiz ortam demiş.Kafayı yememek elde değil...Ne yapmalıyım yoga filanmı yapiyim sizce ?

bak bu olay bende de vardi.hatta öss de sosyalde 4 yanlisim vardi 4ü de tarih ve 4ü de DIKKATSIZLIK! ya.. ama olayi $öyle çözebilirsin.bitirdikten sonra tekrar soruyu hic cozmemis gibi bastan coz.kontrol yani.o zaman goruyosun yanlislarini.[signature][hline]Death bless me with you...
Won't you die tonight for Love?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sizin dediğiniz dikkatsizlik sorunu birçok farklıo şekilde meydana gelir. 1- Sınav,test.... ortalarına doğru yorulmadan dolayı olabilir.
2-Düzgün okumamaktır(ki bu çok sık).
3-En kötüsü ve babadan oğula geçen DEHB bu olay bir kişide varsa iki dakkika ders dinledikten sonra fikirleri dağılır,aşırı sıkılır bir ara cinnet bile geçirir. Tedavisi ilaçladır. Uzun dönemde vücuda kötü etkileri olduğu söyleniyor. (bana pek bir şey olmadı) Ama vücut ilaca alıştığından dolayı zamanla etkisini yitiriyor. Ve yine başa dönüyorsunuz. Tedavisi ilaç ddediğimde bir süreliktir. 3-4 sene sonunda düzenli olarak ilaç almışsanız ilaç etkisini yitirir direktman bitersiniz. Benim Lise sonda etkisini yitirdim. Baya bi zorud o sene.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...