Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Arkadaşlar kullandığınız UI nasıl? Hangileri var? Mesela, bende: Goldview: Küçük taşınabilir kutuda, paranız görünüyor. FreeBag Slots: Küçük bir kutuda boş bag slot sayınız, ve çantalarınızın üzerinde doluluk oranınız. Quest Minion: Cosmos UI'den. Reagent Watch: Baglerinizde bulunan reagentları izlediğiniz bir pencere. Taşınıyor ve istenilen professionlara göre ayarlanıyor. Saat: Cosmos UI'den. SideBars: Cosmos UI'den. Second Bar: Cosmos UI'den. Koordinatlar: Bulunduğunu koordinatlar, taşınabilir. Çok da küçük. Buff olayı: Cosmos UI'den. Ve son olarak bütün barların taşınabilmesi, DragToolBar gibi bir scriptten.[Bu mesaj Gangren tarafından 26 Ocak 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben ctmod kullanıyorumda ya bu kendıne özel şeylerı nasıl ekliyosun yani ben kendim nasıl ui yaparım ? yada sen bu özellikleri ayrı ayrı yerlerden nasıl ekledın?[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 nevrim dondu uı ne ? ???? uuuff uuff uuuff uuff uuuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 user interface http://www.cosmosui.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bunların hepsi cosmos ait? bende cosmos cok kasıyor ramdan cok yiyor ya çok gereksiz şeyler dolu ama senın solediğin şeyler güzel[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 UI: User interface. Bunları eklemek basit, istediklerinizi arayın bulun. Sonra, WoW klasörü içinde "Interface" adlı bir klasör oluşturun. (CT, Gypsy ve Cosmos UI kullananlarda zaten var) Sonrasında Interface klasörü içinde, "AddOns" diye bir klasör oluşturun, ve bulduğunuz UI addonları buraya ekleyin (kendi klasör isimleriyle) Oyunu açın, karakter ekranında AddOns (sol alt köşe) bakın. Burada listelenmiş şekilde duruyor olacaklar. Sorunlu olan varsa kırmızı yazılır ve gerekli info bulunur yanında. Sorunsuz olanlar oyuna girdiğinizde çıkacak. Ekran görüntüsünü koyacağım birazdan, ilk başta kabul gören bir web alanı bulmam lazım.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Resim tamamdır.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Gypsy var bende ona Koordinat olayini eklemek istiyorum nasil yapilir bir bilen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 WoW AddOns Koordinat olanın ismi k_loc Bulabilirsiniz herhalde. Bulamazsanız, US official forumdan, UI Customization ana başlığı aldında, Blizz posterın açtığı ve bütün UI'lerin listelendiği bir topic var, orada yer alıo.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Cok guzel bi hunter interface i var, onu[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 benim anlamadigim nie oyunun kendisinde bu tarz seyler yokda ,ekstra bisiler cekmek gerekiyor ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ekstra olmasının nedeni, bunların herbirinin Blizzard tarafından değil de, oyuncular tarafından hazırlanmış olması. Blizzard herkesin zevkini bilemeyeceğinden, bu konuyu oyunculara serbest bıraktı.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 valla bi cosmos bilirim onu kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Cosmos güzel ama bence eksik.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Adam süper bi yazılım yapıpda altına key-logger tarzı bir şey koyarsa napıcaz?[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 open souce ui ler. acar bakarsin.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Şöyle anlatayım: Bunların hiçbirinde bir executable yok. Sadece lua scriptleri ve XML dosyaları. Keylogger olması için senin bir dosya çalıştırman lazım (bildiğim kadarıyla)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ulan linux de fin lilerin keyhook lari windows da billgates amcamizin NSA ile yaptigi anlasma sonucu keyhook lar varken bu UI lerin guvenilirligi tartisilir... ozellikle.. www.horizonum.com diye birsey buldumda... netcafelerden oynamayin bu oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Goldview - çok gereksiz geldi bana FreeBag Slots - aynen bu da Quest Minion - işe yarasa da ekranda fazla yer kaplıyor, gerek de duymuyorum Reagent Watch: bu da gereksiz yer işgal ediyor bence, arada bir kontrol etmek yeterli Saat: saati ben de istatistikler için kullanıyorum ama gizli durumda oluyor, bakmak istediğim zaman açıp bakıyorum, tekrar kapıyorum. SideBars: Cosmos UI'den. Second Bar: Cosmos UI'den. - barları ben de kullanıyorum ama kesinlikle kullanılmayan tuşlar gizli olacak şekilde Koordinatlar: buna da hiç gerek duymadım Buff olayı: bu güzel bi şey işte ;) özetle ben hayatta oynayamam öyle her tarafta bar vs. sırf cosmos'un 5-6 addon'unu kullanıyorum yetiyor bana.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bende Cosmos kullanıyorum memory den çok kullanıyor özellikle ironforge a gittiğim zaman rahat bir 15 20 saniye (belki daha fazla) olduğum yerde kalıyorum ekran donuyor kasılmadan yada kalabalık bir ortama giriyorum mesela pvp ; 10 saniye kadar ekran donuyor 5 yada 6 bar destekli başka bir ui bulursam onuda deniyeceğim hernekadar cosmos istediklerimi versede çok zorluyor sistemi[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... [Bu mesaj Daggerfall tarafından 27 Ocak 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Cosmos'tan istediklerinizi alın ve Cosmos'u silin :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bana extra barlar olsun yeter ctmod yetmıyorduı bellı yerden sonra ona ekleme yapım bari bir yerden nerdeydı bu addonslar us forumlarındamı? Edit:Allah belanı versin Telekom senin oraya bile giremiyorum.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 27 Ocak 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 US forumlarında, UI Customization ana başlığı altında, Blizz. poster tarafından açılmış bir başlık var bütün UI'lerin sergilendiği oraya bakabilirsin. Bunun dışında bir de bu adres var tabiki.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Beyler burda epey mod var istediğiniz ekleyin bakın başka siteler varsa onlarıda ekleyin belki burda reserve çok değildir ben inceliyim. Aha bu hoşuma gitti deli gibi bar dolu http://img144.exs.cx/img144/2498/wowscrnshot0111050057242jt.jpg www.curse-gaming.com/mod.php[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 27 Ocak 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Uh.. Biraz karışık :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar