guncel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 dana22 said: ..o eforu gosterecegi yere saati 5 10 liradan iyi kotu ozel ders verse simdi araba bile almisti.. aslında eforu işin suistimal kısmı oluşturuyor adamlar fake üyelik açıyor, saadet zinciri kuruyor sonra firma tek tke bunları mı tespit edecem diyip kampanyayı iptal etmek zorunda kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 paso veriyor paso alıyorlara çocuk beynim gülmeye çalışıyor napmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 izmirde öğrence 1.25, tam 2.25, günde iki kez otobüse binden, ayda 60tl fark ediyor.katlamalı harç gelene kadar kullanması mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Bursa metro 2.25 normal, 1.5 ogrenci olmasi lazim. Tabi ogretmen oldugumdan bana da 1.5. Arkadas ogretmen olmaya kassin daha iyi. Gerci izmire tayini cikasiya emekli olur orasi var bu isin 1.5 bile fazla geliyor bana . Aktarma vs derken 2.25 lere daysniyor. Normal binenler ne yapiyor merak etmiyor degilim. Aktarma ile 3 dersek gidis gelis 6 tl. Aylik 180 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 iyi o zaman soyleyelim de sosyal bilimlere bolum acsinlar .. paso alma muhendisligi.. askerlik tescil-aka *ot korkusu- isletmeciligi.. okuyom ben yaa tezsiz yuksek lisans.. agm dili ve tarihi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 fenn said: Arkadas ogretmen olmaya kassin daha iyi. zor simdi atanan 2-3 bolum kaldi onlarin da kadrolari dusuruldu ..o kadrolara formasyonlu alakasiz bolumleri aliyorlar..kaldi ki kpss vs de var..cocuklara yazik durup durup sinava gidiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Gerci atanmak bi dert. Universitede ogretmenlik bolumlerinin puanlari dusmus. Eskisi gibi tercih edilen bi bolum degil artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 bizim arkadaş bu iş için açık öğretim yazdı, spor yönetimi mi ne öyle bişi var onu okuyor daha mantıklı değil miydi hem rahat rahat mezun olurdun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Merhaba arkadaşlar, bir çok şey yazan olmuş ama hiç soruma cevap veren olmamış. konu hakkında bilgisi olan biri varsa sevinirim. ayrıca amacım bölüm bitirmek değil, indirimlerden yararlanmak sadece. açık öğretim harcı vs, astarı yüzünden pahalıya gelir. Yalnızca soruma cevap verebilecek varsa teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Abi ahahaha çok iyimiş bu yeni görüyorum. Ülkenin hale bak ya ajskfhask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Dip not: Geçen aydan eksilerde girdiğim maaşım bugün yattı ve bitmesini bırak gene eksiye düştü. Öğretmen falan olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 arkadaş donanımhaber den sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Buranın elit bi forum olduğu bilmediği için böyle sorular soruyor. Ferrari resimleriyle dövülürdü bu fakirlik ama merhametli davrandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 besyo harçları en ucuzu diye biliyorum, besyoya kayıt yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar