Xaero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Ben benim doktora 2 tane implant yaptırdım o ara bayağı bi muhabbetimiz oldu. 6 ayda birde kontrol işini sektirmiyor sağolsun. Arada bi taş temizleme yapıyor, beyazlatma falanda yaptı. Aramız iyi yani pek bi yabancılığım kalmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 doktora bağlı ya ben de baya korkuyordum da, 3 tane çektirdim 2haftada. 2 gun once de damak üstü burun altı kist olmuş enfeksiyondan onu aldılar diş etinin üst kısmını açıp, çok korkuyorudm ama 0 acı sadece o koltugun gerginliği var heran acıyacak cok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Uzman dişçi geldi. Çektir kanal yapılmaz. Uzman dişçi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 benim de şiddetle artan acıyla sinyal vermişti şubat ayında çektirdim. çektirdiğim gün ağrı kesici iğne yaptırdım makattan iki tane de ağrı kesici hap aldım ona rağmen bana mısın demedi. iki gün boyunca ağrıdan kıvrandım. ağrı kesici majezik falan alıyorum bir işe yaramıyor. üçüncü gün zaten zirve yapmıştı. acıya dayanıklılığımla övünürdüm ama olmaz olsun öyle acı. bir de diş yatık olarak çıkmıştı. daha diğer ikisi var çektirmeye korkuyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 ben de agri kesici siparis etmek icin telefonu ceviriyordum ama oyle bir agriyordu ki karsi tarafa tek cumle edemeden vazgecip kapatiyordum cok kotu bir agri bir de bobrek tasi agrisina boyle diyorlar allah karsilastirma imkani vermesin amin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar