elesso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konusu var mı göremedim... Bu aralar 1-2 taneye gittik baya bi sardı. Gerçi olayın modası geçmeye başladı bile ama var mı düzenli oyunlara giden falan... Keyif aldıklarınız paylaşın pls. Ben en son Zamansız Mekanlar diye bi oyuna gittim çok başarılıydı. Dev gibi bi alana 10 oda falan yapmışlar deli gibi dekor kasmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 var. şu grupama tarzı yerlerde indirimler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 he bende arattım arattım bulamadım onu uplasaydım keşke asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 1 ay once falan görevin e gitmiştik kadıkoyde. Bayagı begenmistim ben. (Klima vantilator var her odada o yuzden ferah bayagı =)) Bugun de Tuzak diye bir oyuna gidicez. Evden kacıs oyunu ama direk kadronun gazına baglı bir aktivite. Bizde mesela 2 kisi cok baymıstı tum gorev boyunca. ben ilk 10 dakkaya "bu ne yaa" diye gezinirken en son 3. kattan en assagı ucarak iniyodum "zaman kalmadı yetisemiycez kosuuaaaaan diye". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 gorev.in'e bende gitmiştim. sahipleri baya sempatik adamlar. oyun çok hareketli değil ama ben keyif almıştım. baya bi ipucu alarak bitirdik biz hehe tuzak'ın 2 oyunu var galiba? banka soygununa gitmiştim ben çok kaliteliydi. hatta en iyi oyunlardan biri olabilir piyasadaki. çok ayrı teknolojiler kullanmışlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Biz de banka soygununa gitcez galiba. Kaliteliyse super. Bir de korkulu sevmiyorum ben onlara da giden cok var. Bazı oyunlarda da alanları/gecisleri cok dar yapıyorlarmıs daha denk gelmedim ama kocaman bir adam olarak oyle bir oyuna denk gelmekten cekinmiyor da degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 http://submachine.blogspot.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 abi korku iyi olabilio kızlı falan grupsa... kızları izlemesi eğlenceli oluyo. erkek erkeğe çok mantıklı değil hehe. submachine açılmadı bende :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Banka soygunundan ucu ucuna cıktık. Cok iyiydi. İnanılmaz begendik. Hemen 2 saat sonra aynı mekanın otelden cıkmalısı vardı ordan biraz hızlı cıktık. Isınınca heralde :P. O da bayagı iyiydi. Bu hafta taksimde bilim kurgu temalı bir ev acıyormus tuzak. Ona da ilk fırsatta gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 banka soygunu kadar atraksiyonlu başka oyun yok sanırım piyasada, otellisine gidemedim henüz, benim gittiğim kadro dağıldı bide maalesef... eksik adam olursa çağırın asds bu arada zamansız mekanları ilk sıraya koyun oyun olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Selam, Bazı arkadaşlar buna benzer bir konsepti Kadıköy'de yapıyorlardı sanırım: http://www.zinciroyunu.com/ Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Ankara'da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Şu banka soygunlusu hangisi, adı ne? Galata'da "Senin Maceran"a gittik, hepi topu 2 oda ama uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim, kesinlikle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Şunlar da baya başarılı oyunlar Unlock - Tesla Temalı (baya başarılı sürekli laan laaaan laaağğn oluyorsun) http://www.unlock.com.tr MazeUp - Kaşıkçı elması temalı (burada da oyun linear gitmiyor o açıdan çok başarılı, farklı bir deneyim) http://mazeup.com/oyunlar-ottoman Quest İstanbul - bu da çok başarılı br oyun, şiddetle tavsiye ederim. http://www.questistanbul.com/en/ Bunların haricinde panik house varmış, baya iyi yorumlar duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 elesso said: bu arada zamansız mekanları ilk sıraya koyun oyun olarak.Buna gittik bugun. Mekanlar inanılmaz. Tasarım harika. Bir kac bulmaca super ama cok bulmacalı bir oyun degil. Bayagı interaktif odalar/mekanlar/esyalar. Tek eksigi 1.90+ ya da 120kilo+ iseniz bazı alanlar/gecisler dar. Ben iki kategoriye de uydugum icin cok yoruldum tadını cok cıkartamadım ama kesinlikle "normal" insanlar icin ilk tavsiye edecegim yer olur diger kacıs oyunlarından cooook farklıydı. Galiba bir de ilk fırsatta senin maceran varmıs sanırım ona gidicem. Ben bulmaca insanıyım. Bulmaca cozmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Absolut said: Ankara'da var mı? https://eksisozluk.com/gercek-kacis-oyunlari--4648979 apis, banka soygunlu olan tuzak - büyük soygun diye geçiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 madcow said: elesso said: bu arada zamansız mekanları ilk sıraya koyun oyun olarak.Buna gittik bugun. Mekanlar inanılmaz. Tasarım harika. Bir kac bulmaca super ama cok bulmacalı bir oyun degil. Bayagı interaktif odalar/mekanlar/esyalar. Tek eksigi 1.90+ ya da 120kilo+ iseniz bazı alanlar/gecisler dar. Ben iki kategoriye de uydugum icin cok yoruldum tadını cok cıkartamadım ama kesinlikle "normal" insanlar icin ilk tavsiye edecegim yer olur diger kacıs oyunlarından cooook farklıydı. Galiba bir de ilk fırsatta senin maceran varmıs sanırım ona gidicem. Ben bulmaca insanıyım. Bulmaca cozmeliyim. abi aynen daha çok oda oda koşturmaca temalı. bulmaca sayısı oda başına az ama totale bakarsan oda başı 1 bulmaca daha ekleseler oyun 2 saat sürer rahat :) bitirebildiniz mi siz? biz son odada patladık, son odayı bi revize etseler iyi olur, bulmaca biraz yalandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 suriyelilerin oynadigi bu degil dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 10 saniye kala cıktık =). Bizden onceki grup son bulmacanın biseyini kırmıs o yuzden cok kıvrandık son bulmacada. Ama teknoloji bayagı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Absolut said: Ankara'da var mı? Bahçeli de thescape var ben gittim güzeldi ama gerilim temalıydı seversen. Çatı katına korku temalı alacaklardı ama daha açılmadı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 yemek sepetinden ödül kazanmışım muhtemelen kullanmam gitmek isteyen olursa öm atsın. www.escapeistanbul.com.tr için geçerli ve 6 marta kadar süresi devam ediyor 40 tl indirim sağlıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ben 2 tanesine gittim ikisinden de çıkamadım sonra baydım. çıkabilenler o ilişkileri nasıl kurabiliyor, nesneler arasındaki, hakikaten muazzam bir yetenek bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar