Masakari Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Karıya götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 warimathras said: Babana değer veriyorsan eğer bence bu eğer hediyeyi kabul etmezse ben alabilirim ne de olsa ben de evlat babasıyım :) 4 K TL'ye çakmak mı satıyorlar, ben mi yanlış görüyorum ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 abartma yahu hepi topu 3.2 k bişey :) zengin adam için çerez parası bile değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 foto cekiyorsa carl zeiss yeni lens serisi cikartti. milvus. onlardan al. abi adamin ilgilendigi nedir biliyor muyuz da soyluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Bişey alma akşam rakı balığa götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 warimathras said: abartma yahu hepi topu 3.2 k bişey :) zengin adam için çerez parası bile değil... Alırsın sorun değil de, arkadaş ortamında kıymeti bilinmeden hacılanırsa, o zaman yanarsın :) Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 galiba calismaktan baska bi hobisi yok ya, simdi farkettim. kure alicam heralde. oyle atlasin omzunda falan bisi bulursam onu alirim guzel olur gercekten. sigara icmiyor. cakmak olmaz. raki baligi zaten yapariz. oyle hediye mi olur kalemi de dusundum de olmaz. ucuz olsa olmaz zaten, pahali olsa degerini bilmez. alt tarafi bi kalem der icinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 lazer pointer al elalemin orasına burasına tutsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 çalışmak en büyük hobisi ise ; şirkette koltuğunu filan aldıysa ; o koltuğa monte edilebilen , ortopedik masaj yapan aparatlar var. hem çalışırken oturur rahatça , hemde arada bir titretir kendine gelir :) şunun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 madem super caliskan..para sayma makinesi al..yada su sahte para dedektoru filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Kendi şirketi ise, süper bir akvaryum yaptır. Deniz akvaryumu filan. Hem hobi edinir, emeklilikte zaman harcayacağı, hem de zengin gösterir ofisi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Cepli tshirt al, sigara kalem altılı kuponları falan taşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 -Crawler- said: Biri gömlek demiş. Aynen gömlek al, ne bileyim jean olabilir. Adam giydiğinde seni hatırlar daha iyi. Kalemdi, kupaydı, cüzdandı falan bunlar boş işler. kot giyince hatırlayacak da kalem cuzdandı kullanırken hatırlamayacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 şu giydikçe beni hatırlarsın muhabbetini ben anlamıyorum. bana hediye gelen tişört vs giyince kim aldı diye düşünmüyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 başkası düşünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 babaya doğum günü hediyesi alınmaz. bu yaşıma geldim, daha babamın doğum günü kutlanmadı evde sfsdfsf. siz mi çok modernsiniz anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 mac air al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 sefacaNBA said: babaya doğum günü hediyesi alınmaz. bu yaşıma geldim, daha babamın doğum günü kutlanmadı evde sfsdfsf. siz mi çok modernsiniz anlamadım ki. senin babanin ozgul agirligi az olabilir mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Ters orantılı değil mi o ikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 39 dereceyle yataklara dustum bi bok alamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 gecmis olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 tam bir utanç abidesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 geçmiş olsun. babana hediye ararken yağmura yakalanıp hasta düştün dimi? Vah vah üzüldüm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Kaleme katılıyorum. Şöyle sağlam bi parker'a hiç bir alpha hayır diyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 90 larda kaldı parker kalem işi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar