siee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Expert kitabi satin alman gerekiyor. Bu ortak bolgelerden birinde satiliyor olmasi lazim. Tavsiyem auction house dan 1g-2g arasi vererek satin alman olacaktir.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 horde da dustwallow marsh'taki kasabada satılıyodu kitap fiyatıda 1g idi sanırım ama alliance icin bilemiyorum
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Alliance ta Arathi Highlands'te Stormgarde Keep in icinde satiliyor. Girince Ilk yerden sag yapmaniz gerek yoksa elite moblarin arasinda bulursunuz kendinizi :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia...
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Afterdeep, 27 Ocak 2005 03:42 tarihinde demiş ki: Alliance ta Arathi Highlands'te Stormgarde Keep in icinde satiliyor. Girince Ilk yerden sag yapmaniz gerek yoksa elite moblarin arasinda bulursunuz kendinizi :) pffff ne kadar safım bir orc'un sözüne kanıp gtittim oralara :D
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: GM-Newbie, 27 Ocak 2005 04:56 tarihinde demiş ki: said: Afterdeep, 27 Ocak 2005 03:42 tarihinde demiş ki: Alliance ta Arathi Highlands'te Stormgarde Keep in icinde satiliyor. Girince Ilk yerden sag yapmaniz gerek yoksa elite moblarin arasinda bulursunuz kendinizi :) pffff ne kadar safım bir orc'un sözüne kanıp gtittim oralara :D Hehe..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia...
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bune ya Stormgarde Keep horde'ler yeni bi cumhuriyet falan mı kurmuşlar herkez orada :) ne kadar aip :p
Öne çıkan mesajlar