siee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Expert kitabi satin alman gerekiyor. Bu ortak bolgelerden birinde satiliyor olmasi lazim. Tavsiyem auction house dan 1g-2g arasi vererek satin alman olacaktir.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 horde da dustwallow marsh'taki kasabada satılıyodu kitap fiyatıda 1g idi sanırım ama alliance icin bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Alliance ta Arathi Highlands'te Stormgarde Keep in icinde satiliyor. Girince Ilk yerden sag yapmaniz gerek yoksa elite moblarin arasinda bulursunuz kendinizi :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Afterdeep, 27 Ocak 2005 03:42 tarihinde demiş ki: Alliance ta Arathi Highlands'te Stormgarde Keep in icinde satiliyor. Girince Ilk yerden sag yapmaniz gerek yoksa elite moblarin arasinda bulursunuz kendinizi :) pffff ne kadar safım bir orc'un sözüne kanıp gtittim oralara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: GM-Newbie, 27 Ocak 2005 04:56 tarihinde demiş ki: said: Afterdeep, 27 Ocak 2005 03:42 tarihinde demiş ki: Alliance ta Arathi Highlands'te Stormgarde Keep in icinde satiliyor. Girince Ilk yerden sag yapmaniz gerek yoksa elite moblarin arasinda bulursunuz kendinizi :) pffff ne kadar safım bir orc'un sözüne kanıp gtittim oralara :D Hehe..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bune ya Stormgarde Keep horde'ler yeni bi cumhuriyet falan mı kurmuşlar herkez orada :) ne kadar aip :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar