Namessar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 hatirlayani var mi bilmem, ancak shadow watch gog a dusmus sonunda https://www.gog.com/game/shadow_watch cok severdim, hikaye derinligi vs yoktu. klavye den ibaret kontroller beni uyuz ederdi. ama oyun guzeldi. iyi satsaydi daha derin bir ikinci gorurduk, cunku cok yuzeysel kamisti. iyi bir oyun olup haksizlik gormus olduguna inanmisimdir hep. gog simdi satmaya baslamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 of kaç zamandır bu oyunu arıyordum ismi gelmiyordu aklıma sadece grafikleri aklımda kalmıştı eyvallah ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 ismi hatırlmayan baskaları da varsa grafikde koyayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 oo şahane oyundu bu. gog'dan alıp oynamak lazım tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Bu oyun cok iyiydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 ben pati'de bi yerlerde gördüydüm bunu ya. shadowrun topiklerinden birindeydi sanırım. ya da fo4 tartışmalarının arasında bi yerde. ya da invisible inc. hatta bence sam post'lamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 yok namessar postalamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 tunch said: of kaç zamandır bu oyunu arıyordum ismi gelmiyordu aklıma sadece grafikleri aklımda kalmıştı eyvallah ^^ kendimi kotalıyınca öm geliyor mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 geliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar