Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

750 lira maaş ile düzgün çalışacak eleman aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi burada IYI BIR universite mezunu yabanci dili olan adama 1250 verdiler.

750 no name adama gayet normal.

Bi de en alttaki adam surekli kaytarip kactigi icin adam isyan edip yazmis. Siz dirayet gosterin, adam size inansin maasinizi da arttirir sigortanizi da yapar.

Ama amk ulkesinda agzindan malbora dusmeyen no name adamin "ben 2000den asagi calismam" demeye hakki yok.
Mesaj tarihi:
Esh maalesef doğruları söylemiş.
Yasal olmaması bir tarafa tabii de, gerçekleri de göz ardı etmemeniz lazım. Aynısı otel/restoran sektöründe de var. Adama 1500 de versen, üçüncü gün kaçıyor. Fena oluyor işletmenin hali sonra.
Mesaj tarihi:
Adamın Türk çalışan araması büyük lütuf şu zamanlarda. Alenen söylüyor zaten sigorta seneye diye.

Neden gidip Suriyeli bulmamış acep? Bunu ortamlarda övünerek söylüyordur bence, ben yurttaşıma iş veriyorum diye.
Mesaj tarihi:
11 saat çalışınca asgari ücretle bile 1400-1500 oluyor en kötü yer. agi'si, mesaisi, tip'i vs ile sektöre göre.

750 tl ile istanbulda kalacak yer bulsan yiyecek ekmek için bile para kalmaz. sigortan yok hasta olsan bittin zaten.

3-4 bekar bi eve tıkışıp anca hayatta kalabilir hepsi bu şekilde kazanırsa. çok normalleştirmeye gerek yok durumu hayat şartları zor vs diye.
Mesaj tarihi:
Genwa said:

Adamın Türk çalışan araması büyük lütuf şu zamanlarda. Alenen söylüyor zaten sigorta seneye diye.

Neden gidip Suriyeli bulmamış acep? Bunu ortamlarda övünerek söylüyordur bence, ben yurttaşıma iş veriyorum diye.

konuscak adam lazım cunku
hangi teyze konusamayan suriyeliyi evine sokar?

konusabilen suriyelileri de coktan kapmıslardır
Mesaj tarihi:
df said:

11 saat çalışınca asgari ücretle bile 1400-1500 oluyor en kötü yer. agi'si, mesaisi, tip'i vs ile sektöre göre.

750 tl ile istanbulda kalacak yer bulsan yiyecek ekmek için bile para kalmaz. sigortan yok hasta olsan bittin zaten.

3-4 bekar bi eve tıkışıp anca hayatta kalabilir hepsi bu şekilde kazanırsa. çok normalleştirmeye gerek yok durumu hayat şartları zor vs diye.

10 kisi tek goz evde yasayan milyonlar var abi istanbulda.

Bi sultanciftligi yukari bagcilari gormen lazim.

Aranan da 15 yasindaki okumayan velet zaten. Tam piclik caginda ini gun calisip kacan dovulmelik dallamalar.
Mesaj tarihi:
750 yazan kendi başına yaşamamış hayatında hiç herhalde. Ulan ben 4. sınıftayım 750 lirayı bırak 1.250 lira ile geçinemiyorum. Sigara yok alkol desen ayda 1 tane marmara anca. Şakamısınız ulan siz? İstanbul birde 750 lira nedir ya. Ben parttime çalışıyordum haftada 16 saat ayda 8 gün 500 Lira alıyordum hjsdfhjs Bu ne lan sigortam da yatıyordu xD

AZ paraya çalışan kavaslara ayar oluyorum. Allaha şükür diyip 750 lira ile tavukdönercide hayatını çürüten adamlara ayar oluyorum ulan! Az paraya şükür eden geri zekalılara ayar oluyorum cıldırıyorum. Nasıl bi enayilik abi bu
Mesaj tarihi:
Tam zamanlı çalışıp 750 lira maaş alan adam düzgün çalışmasın lütfen. Bu ücretlere eyvallah diyen adamlar yüzünden kalifiye adam değersiz, iş güzar iş verenin g*tü kalkmış durumda. Nasıl olsa daha az ücrete çalışacak fakir dolu ortalık modunda işini iyi yapan adamlar hor görülüyor bunlar yüzünden.
  • Yeni Oluştur...