Ren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Ön not: Siyasi fikirleri tartışırken RTE denmesi gerekmediği gibi, burada da noyan hehe xd denmemesi sizin güzelliğinizi yansıtır. Lütfen trolleyecekseniz konu içeriği üzerinden trolleyiniz. Bu yazdan beri merak saldım. Önce art olarak iyiymiş abi koleksiyon falan yapılır diyerek baktım. Şimdi ise dışarıdan bakış açısı veren bir üçüncü kişi olarak bakmaya başladım. Hani böyle dersiniz ya birine abi şöyle bi durum oldu ne diyorsun? gibi. Heh onu fiilî olarak kartlarla kendi üzerimde yapacağım. Yalnız bu düşündürüyor beni çünkü deck aldıktan sonra kart üzerindeki semboller üzerinden fikirler akıyor. Bu durumda 78 karta en optimal yönlendirmeyi sağlayan bir deck edinmek gerek. Şu anda her başlayanın olduğu gibi Rider Waite deck'im var. Kartlar konusunda neden/nasıl sorularını soruyorum henüz. Bakalım ne olacak. var mı gizli gizli "abi aslında güzel bir olay da, biraz şey işte" diyen, falcı ithamlarından kaçan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 üç vakte kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 noyana mı özendin hehe XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 yok tamamen saklabanlik..insan psikolojisi ve beklentiler ile ilgili biraz da akil okuma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 kitap falan oku tarot ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 erken tanı hayatını kurtarır. bu işin şakası yok, en yakın psikiyatri kliniğe git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar