guncel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 şans eseri bu çileye epeydir maruz kalmıyordum şöyle bir durum var 19 eylül cumartesi sabah 7 de atatürkten uçuş (kalkış sırası bekleme, metro çalışmıyor taksi ile gitme sorunları) sabah 9.30'da da sabiha gökçenden (pist bakımda muhabbeti vardı) sorum ise: sabah 7.30 da taksimden-kurtköye trafiksiz gidebilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 winter is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 belki gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Geçen bayram otogardan gebzeye 6 saatte çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 saat kaçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 bak bu sefer ciddi cevap vereyim. 41 yaşımdayım. her ay en az 2 kez yurtdışına çıkarım. uçak saatim bazen sabah 7de olur. ben havaalanında 5te olmaya çalışırım.ve evim havaalanına 15 dakika mesafede. senin de madem 9.30da uçağın var,efendi gibi sabah 05.30da çık evinden.Havaalanına erkenden var. Böylece "yetişir miyim,trafik olur mu?"stresinden kurtul. Sabah 5-6da İstanbul trafiği muhteşemdir,yoktur çünkü kalabalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 işte o yüzden bayram haftasını soruyorum cuma akşamdan kalanlar tıkayacak bütün yolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 birader. sabahtan çık yola 5te,6da. bir şey olmaz. rahat ol. bir de 7de atatürk havalimanı,9.30da sabiha gökçen demişsin. evin nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 abi niye soruma odaklanmıyorsun, senin aksine boş boş uçak beklemeyi sevmiyorum, çıldırıyorum kapı açılana kadar avrupa yakasında oturuyorm 5-6 da otobüs nasıl bulcam taksime taksiyle gitcem yine boşuna masraf biraz fazla uyuyabilir miyim diye soru sordum, walla gerildim trollüyor musunuz ne yapıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 hadi lan. sen trollüyorsun sanki. avrupa yakasında oturuyorum ne demek?sarıyerde mi, silivride mi,bahçelievlerde mi,beşiktaşta mı? yazdım zaten cevabımı. ötesi seni ilgilendirir. deli misin,akıllı mısın anlamadım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 buradan devam edeyim mil lazım oldu, avans mil dışında çözüm ne olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 guncel said: abi niye soruma odaklanmıyorsun, senin aksine boş boş uçak beklemeyi sevmiyorum, çıldırıyorum kapı açılana kadar avrupa yakasında oturuyorm 5-6 da otobüs nasıl bulcam taksime taksiyle gitcem yine boşuna masraf biraz fazla uyuyabilir miyim diye soru sordum, walla gerildim trollüyor musunuz ne yapıyorsunuz Adamlar da diyor ki yarım saat daha fazla uyuyacağım diye maymun olmak yerine bir an önce kapağı at mekana, gerekiyorsa orada oyalan. En akılcı tavsiye de bu. Beğenmiyorsan kafana göre takıl. Soru sormaya mı başlık açıyorsunuz, kendinizi onaylatıp iyi hissetmek için mi, belli değil. Tatilin başladığı gece ve takip eden sabah yola çıkmak her zaman en kötü fikirdir. Bir gün fazla tatil yapacağım derken günün yarısını yolda geçirirsin, vardığın yerde de o yorgunlukla geri kalanında uyursun. Akıllı adam 20'si sabahı çıkar yola, ama sen oraları geçmişsin, almışsın biletini. Artık 45 dakika uykunun peşine düşmeyeceksin, adam akıllı saatinde gideceksin alana. Türkiye'de en anlaşılmayan, en rastgele kullanılan sözcükler "troll" ve "mobbing" oldu resmen birkaç yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 yine ne bayramı var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Birkaç bin köpek kesen Çin'e sözde tepki gösterip yüzbinlerce koyun/dana/deve kesme bayramı var haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 bir köpeğin ölümü trajediyken bir kaç bin tanesinin ölümü sadece bir istatistik. forumun adı da paticik bu arada. stalin rahat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 baba oğul tartışması dönmüş lan adeta topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 giriş baya problemli 3 şeritli otoban 2 şerite düşüyor izmitte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 2 seritli trafigin keyfini yine minikler cikardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 saçma sapan işler ya emniyet şeridini kullanıyor barzolar 4 şerit oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Rehberine (533) 155 0 155 numarasını kaydet, şöför mahalinden çektiğini belli etmeden plaka görünür fotoğraflarını çek emniyet şeridinden geçenlerin, ya da yolcun varsa ver o çeksin. Whatsapp'tan gönder sonra, tarih saat ve yer bilgisiyle beraber emniyet şeridi ihlali diye. Bir 10-15 gün sonra gider uyanık geçinen soysuzlara cezaları. Yer olarak İstanbul il sınırını geçtiğin bir nokta söyle, İzmit dersen ceza yazamazlar. İlk gün çıkıp son gün dönmek de so 1990's yani, emniyet şeridi tıkamıyor yolu, esas sizin gibiler tıkıyor :p İhlalciler %10-20 ekliyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 olm insan gibi çıkın şu tatile trafiğinizle beraber geliyorsunuz gittğiniz yere. 2 gün önce bandırmaya gideyim dedim içine etmişsiniz karacabey bursa yolunun. sözüm istanbullulara oturun oturduğunuz yerde yok size tatil matil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 cumartesi de aynıydı, sorun 2 şeritlik yolun yetersiz kalması darboğaz oluşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Sorun her amk dallamasinda araba olup her tatilde dalyarak gibi arabayla ordan oraya gitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 halbuki patipaticar ya da blablacar yapsa herkes daha az arabayla daha fazla kişi gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Esh said: Sorun her amk dallamasinda araba olup her tatilde dalyarak gibi arabayla ordan oraya gitmesi. Hayır bir de Cuma günü mesaiyi 1 saat erken bitirip, tatilin son Pazarı da sabah erken kalkıp yola çıkınca çok orjinal ve çok zekice bir bok yediklerini zannediyorlar. Aklın varsa Perşembe veya Cumartesi çıkarsın, dönüşte de aynı şekilde Cumartesi veya Pazartesi dönersin. Ben dönüşte koca bir günümün dur kalk trafikte geçeceğini bilsem gitmem lan o tatile, evin suyu mu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar