Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 spam...?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 136)
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 demeee[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ı ıh, kişiye özel kasıyolarmış. :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bana toplam 5 adet veya daha fazla geldi hatırladıklarım 5 adet :) Süper yalan uyduruyorlar ya helal olsun. Gönderdikleri gibi gösterdikleri e-mail adresi gönderilen smtp adresiyle tutmuyor ya bayılıyorum o zaman :D Uzak durmak lazım...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 toplam 5 adet!! dolar kurunda milyarder olmuşun da habermiz yok:D bana banka hesabınızda bozukluk falan var diye yolluyolar... bilmiyolar ki banka hesabım yok:-)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
phere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hedheheheee :lol: yazık sana yaw hemen bir banka hesabı edinsene belki gerçekten akar paralar :)[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock:
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bana maille karı yolladılar siz nediyorsunuz. hf 5 mi neydi öle bi steden gelmişti sizi çok beğenmiş vs.. yazıyordu[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 sanal mutluluk dedikleri bu olsa gerek:lol: ne güzel ya, birine para yolluyolar, diğerine kadın oooooh:) bana anca reklam ve adeta "ben virüsüm lütfen üstüme tıkla hadi hadi seni arzuluyorum" diyen mailler geliyor:( gidip kendime 5-10 tane mail alayım, kısmetim açılır belki:D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
phere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Borbag, 27 Ocak 2005 01:44 tarihinde demiş ki: gidip kendime 5-10 tane mail alayım, kısmetim açılır belki:D güzel fikir gerçekten kısmetin açılınca ne olacağını çok merak ediyorum para falan kazanırsan bir 5lik atarsın önümüze dimi:-p *!yalvarır gözlerle bakar*[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock:
Öne çıkan mesajlar