Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 http://www.turkiskmat.nu/sida Böyle biseye giristim simcik. Footer'i alta sabitledim sabitlemeye, netekim footer ile sayfa altindaki boslukta görunuyo content, deli olcem tavsiyesi olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 margin bottom 10px vermişsin onu sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 arada bosluk kalsın ama arkadan yazı gorunmesin istiyosan yazıların oldugu div'in dısında bir div yarat footer icin. gerci oyle yapmıssın zaten. 1*1 pixellik yarı saydam bir png'yi footer backgroundu yaparak yazıların fade out olmasına ne dersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Abov, en son ne zaman site yaptin lan sen? Saydam png falan kalmadi artik, veriyosun opacity'yi geciyosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 baya oldu lan 4-5 sene :'( gradient de yapılıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 CSS3 butun browser'larda default geliyo artik diyeyim de kahrol =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 8 ibnelik çıkarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Suc IE8'in degil, IE8 destekleyen developer'larin. Aman %3'luk ziyaretcim gitmesin diye 6 aylik projeye 8 aylik development yapmasa sirketler/developer'lar, hala ie8 kullanan salak da vazgecicek "lan siteler acilmiyo" diye ki o %3 de muhtemelen XP olmeden once idi. Simdi cok cok daha azdir. Anca volume license almis sirketler falan kullaniyodur paraya kiymadiklari icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 IE8 icin bile gelistirmeden vazgecilmeye baslanmıssa IE6 belası son bulmus demek ki. Ben baya ara vermisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 arada bosluk kalsin istiyorum yes, netekim yine de beceremedim sdf di el at bi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Sikinti su, content sayfanin yuksekliginden uzun, footer window height'e gore fixed ama transparan kisimlari var, haliyle arkadasinda kalan sey gorunuyo. Gorunmesin istiyosan transparan background kullanmican, ya gradient ya da sabit bi imaj falan kullanican su durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 orrayt, tenks, durumler benden sdf Kurcalayam az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 eee hani benim dedigim olmuyodu artık, anlayamadım mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Yari saydam yerine opacity kullaniyoruz artik dedim abi, imaj koyulmuyo demedim. Bir de 1x1 pixel imaj kullanmak yerine 10x10 ya da 50x50 pixel imaj yaratip, repetition'i azaltmak performansi baya arttiriyo + tek renk PNG olunca dosya boyutu acisindan pek bi fark da olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 hmm, biraz yeniliklere goz atayım ya cok cabuk paslanıcam yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 acikcasi higher level/daha abstract olarak bootstrap veya ona benzer bir framework ile baslasan daha sonrasinda onu kurcalarken, vay adam surda sunu yapmis, su sekilde bosluk koymus gibisinden best practice leri daha iyi ogrenirsin gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 aynen, su devirde 0dan css yazmak biraz hamallik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Böyle öretiyolla, nabalim artik oldugu kadar :P arkaya background color koydum buarada, o sekilde cözdum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Evet buna bende katılıyorum. Şu anda CSS öğrenmenin en kısa yolu, bootstrap standart templatelerinde çalışmak. Kurup bakacaksın tarayıcının developer modunda. Hangi still ne yapmış neler kurcalamış öğrenmesi daha kolay olur gibi geliyor bana. En azından ben responsive olayına ilk giriş yaptığımda bu şekilde öğrenmiştim media query 'lerin kullanımını. Takıldığın bir yer olursa sorarsın skype 'tan bir yerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 tenk yu :D kurcukluyorum halen illaki dönus yaparim ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Orrayt, o vakit bi soruyla daha karsinizdayim. http://www.turkiskmat.nu/sida/ Bu sayfa giris sayfasi. Ortadaki soru "ne yemek istedigini biliyomusun?". User evet derse direk anasayfaya gönderiyorum. Hayir derse, arka arkaya 4-5 soru daha sorup, verdigi cevaplari kaydedip ona göre db'den php ile yemek tariflerini cekmek istiyorum. Hocaya sordugumda verdigi cevaplari session'a kaydetmek en pratik yol dedi. Netekim nereden baslayacagim hakkinda bi fikrim yok. En pratik yol nedir bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Iki yolun var. Ya client tarafinda tutucan datayi JS ile cookie, local storage falan kullanarak ya da back-end icin ne kullaniyosan o dilin ozellerinlerinden nemalanican. PHP icin; http://php.net/manual/en/book.session.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 tenk yu, session ile gidiyorum galiba buldum biseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar