monoscope Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 27 yaşındayım yaza evlenmeyi planlıyorum ama yaza kadar anca 30k falan biriktirebiliyorum. Ev almayı da planlıyodum evlenirken babamdan destek alarak 100k falan peşinat gerisini mortgage'ye dayamayı ama nasıl yapıcam vallahi bilemiyorum. Hiçbişey yapmıyorum gene para harcanıyo gidiyo. Borca gömülüp herşeyi üstlenmeye çalışsak eve 6k para girer en fazla. 10 sene boyunca minimal yaşamayı, birimiz işsiz kalırsa tüm yükü tek kişinin sırtlamasını falan nasıl yaparız bilemiyorum. Daha fazla para kazanmak lazım ama bilemedim yıllık zamlar birşeye benzemeyecek gibi. Proje yapayım desem tutar tutmaz kazandırır kazandırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 iddaa oyna tuyo al ama ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 yettiği kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 benden iyi durumdasın abi şükret. sdf ben şimdiden 50K gömüldüm. öyle boktan bir memlekette yaşıyoruz ki evleneceğini öğrenen bişiler kitlemeye çalışılıyo. he de hatun kişi her şeyin en iyisi olsun hayatta bi defa hede hödö diyosa direk gg yalnız hem düğün hem ev almak çok yorar baştan söyliyeyim öyle adam akıllı birikimin yoksa. bence düğünü aradan çıkar fazla gömülmeden sonra ev arabaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 dugun aptalliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Düğün isteyen zaten karı kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 az ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 monoscope sen bana laf atmıştın dimi senin daha çok çekeceğin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 babandan 100k alıyorsan zaten daha ne ağlaması bu, burdakilerin %60 ından şanslısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 para yeter mi lan. para yani. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Red_Skull said: babandan 100k alıyorsan zaten daha ne ağlaması bu, burdakilerin %60 ından şanslısın babamdan 100k almıyorum biriktirdiklerim ve babamın desteğiyle 100k peşinat sağlayıp mortgage ile eve girmeyi düşünüyorum. Bazen de hiç ev alasım gelmiyo, çok param olsa neyse ama 10 sene boyunca borç ödemek ve aynı evde tıkılıp kalmak bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 dugunun amaci es dost tan yardim almak degilmiydi lan, bize yanlis mi ogrettiler ahdsjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 allah baska dert vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Düğünü boşver siz bana para verin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 En kolay yol:eğer iş durumun müsaitse biraz daha ucuz anadolu şehrine tasın.6k eve giren para ile vezirler gibi yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 reyou said: dugunun amaci es dost tan yardim almak degilmiydi lan, bize yanlis mi ogrettiler ahdsjf belki eskiden oyledir. su anda dugun ese dosta gosteris yapmak icin yapiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 çomarland mutluluktur. ignorance is bliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Red_Skull said: babandan 100k 90k alıyorsan zaten daha ne ağlaması bu, burdakilerin %60 ından şanslısın fixd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Dugun icin zaten 100k yi gozden cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Haa bide zengin karı bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 aynen babiskomun ensesi kalın olsun diye bakıcan aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Türk düğünü yapmak nedir abi.. Kır düğünü varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 anadolu şehrinde de 4 girer miyaw33 said: En kolay yol:eğer iş durumun müsaitse biraz daha ucuz anadolu şehrine tasın.6k eve giren para ile vezirler gibi yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Allah kolaylık versin. Saçma sapan işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar