yumy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Gizli=Editor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 editör de gizli takılan biri zaten büyük oyunu bozduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Abi niye aptal muamelesi cektiniz :D Bi insan yanlislikla alinti yaptigi kisinin adini silip nasil kendininkini yazar. Nasil bi failleme o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Claiborne said: Abi niye aptal muamelesi cektiniz :D Bi insan yanlislikla alinti yaptigi kisinin adini silip nasil kendininkini yazar. Nasil bi failleme o yok abi şununla alakalı o http://forum.paticik.com/read.php?73,8179320,page=3 editörün sayfanın ortasına doğru olan mesajına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 ayyy referansı kaçırmışım köylü gibi. afedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Ya bırak referansmış hedehüdüymüş sıçmış sonra bundan dolayı yaptım diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 K E S E S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 sana demedim "gizli" ye dedim ters köşe ş ö k s r e t uh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Xenocide said: zun çift ekran kartı yapacak anlaşıldı Bir daha zor öyle keko ya. Upgrade vakti geldi ama, büyük oynuyorum bu sefer. Go 980 or go home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Enerjisini bol ver yoksa tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 ahahahahah sabah sabah gülmekten gözümden gelen yaşı bile yalayıp yuttum neşem kendi içimde dönmeye devam etsin diye ;..D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar