Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 En iyi hangisi bilemiyorum ama en kötü benim düşüncem ile Meet Schmit mi ne diye bi film vardı yakın zamanlarda o bence.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 en iyi film : ayşecik küçük anne... üstüne tanımam[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bence matrix en iyi film en kötüyü bilmiom :)[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 abi filmler olmasa yaşanmaz bu gezegende yaw böle konuştukca insanın tekrar tekrar seredesi gelio[hline]feel nature's wrath... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 en iyi nekadar iyi :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Şimdi aklıma gelenler Olimpo Garajı Baba1&2 Paramparça Karanlıkta Dans Esaretin Bedeli Ucuz Roman Birlikte Guguk Kuşu Amelie Şarküteri 12 Maymun Taxi Driver Otomatik Portakal Fight Club Los angeles sırları Piyanist Memento Se7en American History X Şampiyonların kahvaltısı ........ sürer gider işte. En kötüsünü bilemicem de yarısında çıktığım tek film de bugüne kadar Aşık şekspir di.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 En ıyı Braveheart En kotu Matrix[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 en iyi: deer hunter clockwork orange american history x reservoir dogs godfather goodfellas shining the birds big lebowski pulp fiction en kötü: gelmio aklıma[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Olağan şüpheliler, Leon...[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 en iyi: terminator 2 en kötü: there's something about mary (ismini hatırladığıma şaşamadım, arasında çıkmak istediğim tek filmdir) sorunun absürdlüğüne felsefi bir yaklaşımda bulunacaktım ama zaten açılalı aylar olmuş..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 En iyi Esaretin Bedeli (ShawShank Redemption) tabi İnternet'te ki dünya sinama izleyicisinin 2 numarası.İmdb'de az farkla 2. durumda idi en son. En kötüyü anımsayamam şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Kimse hiçbirşey demesin bu filmi görmeden hayatınızda gördüğünüz diğer filmlere kötü diyemessiniz.. Yeni Başlıyanlar için italyanca.. haytımda bu kadar acemi ve iğrenç bi film görmedim...[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 En Kötü Film : Blair Witch En iyi Film : Braveheart , Black Hawk Down , fln filan hepsini severim (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 leon ...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 En kötü film Resident Evil : bol parayla yapılmış Mila Javovic gibi bir hatun kullanılmış bomboş ve teknik hata kaynayan film (sinemade gittim ilk önce, 2. seyredişim VCDde idi, ilk CDde en azn 10 -abartmıyorum- mikrofon veya kamera objektifinin etrafındaki ışığı kısan kapaklar falan gözüküyodu rezalet :-) )[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fartous Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 seyrettigim en iyi 3 film sirasi ile a perfect world, apollo 13, matrix serileri.. (sanirim 5 adet oldu;) en kotusu ise bi tane street fighter! hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 fight club ta çok iyidi ha unutmamak lazım[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 en ıyı fılm : yuzuklerın efendısı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 En İyi : İyi,Kötü,Çirkin En Kötü : "My dude , where is my car" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 şimdi oncelikle bir arkadaş butun vietnam filmleri için kotu demiş ama sanırım " Müfreze " yi atlıyor... benim şimdiye kadar izlediğim en iyi ve gerçekçi savaş filmlerinden biriydi ki zaten 86 da oscarı aldı... bunun dışında dude where is my car american pie tarzı bir film oluop çok da gusl ve tam hedefini bulan eğlendiren bir filmdi... iyi film olarak ise a perfect world gosterilebilir... ve de interview with the vampire... ne kadar biraz fantastik olmuş olsa da...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar