Brad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Şu ana kadar seyrettiğiniz en baba film neydi?? Ya da finalinde süper bi sürpriz olan bi film?? Ve de en kötü film hangisiydi?Ya da finalinde çok abuk,saçma bişii olan film??? Mesela bnmki "Usual Suspects"ti...en baba film...hem de müthiş bi finali wardı.... En kötü film de "Alamo Fedaileri" die kıl bi western filmiydi.......Walla onun ilginç bi finali war mıydı bilmiorum çünkü dayanamamıştım sonuna kadar..;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 en iyi film: Alien 1 çünkü çok doyurucu bir film. Senaryo çok doyurucu, oyuncular çok başarılı. Film izlerken peşinizden köpek kovalıyor gibi darmadağın bir film izlemiyorsunuz (örnek: Alien 4, ööğhk). en kötü film: Alien 4 (bakınız iki satır yukarı) Filmi izlerken peşinizden köpek kovalıyor gibi darmadağın bir film izliyorsunuz (aa deja vu yaşadım). Bir film bu kadar mı rezil olur? Bir kadın bu kadar mı çirkin olur? Bir alien bu kadar mı aptal olur. Gel beni öldür diyor (üçü de evet). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Titanic.. :-p Bence zamanların iyi filmlerinden...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 En kötü hmm... Sanırım silvesterciğimin filmleri olmalı ha animasyon olarak shrek,sevimli canavaslar,toys store,tavuklar firara en ii... Bende animasyon hastasıyım ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 en kötüyü hatırlamıyorum :P en iyisi de lotr veyahut star wars[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Dogru lorduda unutamam star warsun bence kitabı daha iyidi ama filmde fena diildi ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 kitabını okumak nasip olmadı daha :([hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Bence kitabını okuyan biri için hiç bir zaman iyi bir film olamaz "lotr"...özellikle "2 towers".... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Çok iyi bir film lotr. Ancak iyi bir uyarlama değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ehehh ewt....bnm sölemek istediğim de oydu...;) Ama ben şahsen görmedim , bi ark. dioki...orklar ok fln gelmeden durup dururken düşüolarmış...adam Hüseyin'e ok atıyomuş..Murtaza düşüomuş mesela.... Öle bişiler warsa harbiden çok kötü ama..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 o kadar dandik yapacaklarını zannetmem. Arka planda, yanan ent'in sönüşünü göstermeye kasan zihniyet o kadar aptalca şeyler yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Aynı zihniyet koskoca zeka küpü büyücü Saruman ın kalesini barajın hemen önüne yaptırtıyo ama...;) Buradan yıkınız der gibi ...bi kütük war onu kaldırıosun bütün şehir sular altında kalıyo...;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 film efektinden bahsediyorum ben senaryodan değil eeh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 En baba film?tabiki rezarvuar köpekleri süper film,izlediğim en dandik film titanicti,hemde iki bilet parasına giriliyordu o filme böööğk!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 said: Brad, 15 Şubat 2003 01:25 tarihinde demiş ki: Bence kitabını okuyan biri için hiç bir zaman iyi bir film olamaz "lotr"...özellikle "2 towers".... Up...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 en iyi godfather en kotu dunyayı kurtran adam[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Brad, 15 February 2003 04:25 tarihinde demiş ki: Bence kitabını okuyan biri için hiç bir zaman iyi bir film olamaz "lotr"...özellikle "2 towers".... said: Brad, 15 February 2003 04:32 tarihinde demiş ki: ben şahsen görmedim , bi ark. dioki... ben buna gülerim işte..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ben kitabını okudum hatta yedim bitirdim. we filmden de çok zevk aldım hiç de yadsıdığım bir tarafı olmadı ayrıca. kitaptaki herşeyi filme koyucak olsalardı 3 gün sürerdi film. bir de senaryodaki ufak değişiklikler para kazanılması için lazım olan değişiklikler. onlar olmasaydı yeterli para kazanılmaz, başarısız bir lotr uyarlaması olurdu. halbuki en ii uyarlama(we tek belkide) bu olucak şimdi. daha detaylısı yapılamaz zaten.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 çok baba filimler en iyiyi söylemek bir nevi hak yemek oluyor yani matrix en iyi desem kendimi starwarsa ihanet etmiş gibi hissediyorum robocop 1 desem terminator 2 falan yani ne iyi olmuyor fakat en kötü olarak bir fransız filmi vardı vidok mu neydi izlediğim en salak filimdi eğrençti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ,yüzüklerin efendisinin 1. filmi güzeldi ama ikincisi kötüydü birincide kitaba eklem çıkarma yapmışlar fena olmamış haat hoştu fakat ikinci filmde kitaqba ihanet etmişler gittiğimde hayal kırıklığına uğradım kaykaycı legolas falan çok dandikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ''En''lerin sonu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Gladiator cok super bi filmdi...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 tabikide en iyisi Saving Private Er Ryan tabikide en kötüsüde Dünyayı Kurtaran Adam[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 En baba, babalarin babasi, prima film : The Big Lebowsky.... izlerken gulmekten bazi noktalarda tikanip, tamam artik, bu noktada ya nirvanaya eriyorum, ya da ne olursa oluyor demistim.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 En iyi film listem: Indiana Jones serisi, Star wars serisi, lotr serisi, matrix serisi, True Lies (64 kez falan izledim), Tüm S. Kubrick filmleri, For a few dollars (en sevdiğim western). En kötü film listem: Stigmata!!!, Rambo serisi, Titanic, bilumum vietnam filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar