Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi film&En kötü film...

Brad

Öne çıkan mesajlar

Şu ana kadar seyrettiğiniz en baba film neydi?? Ya da finalinde süper bi sürpriz olan bi film?? Ve de en kötü film hangisiydi?Ya da finalinde çok abuk,saçma bişii olan film???

Mesela bnmki "Usual Suspects"ti...en baba film...hem de müthiş bi finali wardı....
En kötü film de "Alamo Fedaileri" die kıl bi western filmiydi.......Walla onun ilginç bi finali war mıydı bilmiorum çünkü dayanamamıştım sonuna kadar..;)
Sosyal ağlarda paylaş

en iyi film: Alien 1

çünkü çok doyurucu bir film. Senaryo çok doyurucu, oyuncular çok başarılı. Film izlerken peşinizden köpek kovalıyor gibi darmadağın bir film izlemiyorsunuz (örnek: Alien 4, ööğhk).

en kötü film: Alien 4 (bakınız iki satır yukarı)
Filmi izlerken peşinizden köpek kovalıyor gibi darmadağın bir film izliyorsunuz (aa deja vu yaşadım). Bir film bu kadar mı rezil olur? Bir kadın bu kadar mı çirkin olur? Bir alien bu kadar mı aptal olur. Gel beni öldür diyor (üçü de evet).
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
En kötü hmm...
Sanırım silvesterciğimin filmleri olmalı ha animasyon olarak shrek,sevimli canavaslar,toys store,tavuklar firara en ii...
Bende animasyon hastasıyım ;)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ehehh ewt....bnm sölemek istediğim de oydu...;)

Ama ben şahsen görmedim , bi ark. dioki...orklar ok fln gelmeden durup dururken düşüolarmış...adam Hüseyin'e ok atıyomuş..Murtaza düşüomuş mesela....
Öle bişiler warsa harbiden çok kötü ama.....
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
said:
Brad, 15 February 2003 04:25 tarihinde demiş ki:
Bence kitabını okuyan biri için hiç bir zaman iyi bir film olamaz "lotr"...özellikle "2 towers"....

said:
Brad, 15 February 2003 04:32 tarihinde demiş ki:
ben şahsen görmedim , bi ark. dioki...

ben buna gülerim işte..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

ben kitabını okudum hatta yedim bitirdim.
we filmden de çok zevk aldım
hiç de yadsıdığım bir tarafı olmadı ayrıca.
kitaptaki herşeyi filme koyucak olsalardı 3 gün sürerdi film.
bir de senaryodaki ufak değişiklikler para kazanılması için lazım olan değişiklikler. onlar olmasaydı yeterli para kazanılmaz, başarısız bir lotr uyarlaması olurdu.
halbuki en ii uyarlama(we tek belkide) bu olucak şimdi.
daha detaylısı yapılamaz zaten.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...