xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 samsung'ta simdide boyle bi ariza cikti. google fena googleladim nafile. ne aramalarda mikrofonu calistiriyor serefsiz ne de sesli mesajda. ayar oldum. sildim yukledim. ayarlar kismini destim durdum. normal samsung'un kendi ses kaydedicisine tikladim. calisiyor hiyar. whatsapp'ta artistlik yapiyor. gecen bi ses kaydettim ses kaydedicisinden ondan sonra bu salak sacma hatayi verir oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 samsung alma dedik sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 vallaha kafa atcam. fisi fisi fistan bisi et be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 https://www.whatsapp.com/faq/en/android/30072548 şöyle bir şey buldum ben de. workaroundunu dene bakalım audio note atıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 evet hocam o calisiyor. ama bu mikrofonu bir yerde engelleyen bir zikkim var. arama yaptigimda mikrofonum engelleniyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar