Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 artanis bok gibi hero ya becerememişler arkanda healer olması lazım dedicated anca, ne bi slowu stunı var yakalama şansı yok kaçan heroyu anca bi charge atıp 3 kere vurursun sonra izlersin arkasından adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Zaten Artanis'in main tank olma gibi bir hayali yok gördüğüm kadarı ile. Sonya varimsi ilginç hero olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 vaaay ölüm savascısı olamayanlar gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Jaegerjaquez said: artanis bok gibi hero ya becerememişler arkanda healer olması lazım dedicated anca, ne bi slowu stunı var yakalama şansı yok kaçan heroyu anca bi charge atıp 3 kere vurursun sonra izlersin arkasından adamı Adam %50'ye indikten sonra nerdeyse her 3 saniyede bir shield alıyo be. Bürstledin bürstledin. Bürstlemezsen ölmüyor hibine. Slow ve stunı yok ama imba 4 sn blind var :) Level 20'de Purifier Beam tek başına oyun kazandırabiliyor. ETC, Muradin, Johanna gibi tank'dan ziyade, Arthas, Sonya tarzı melee warrior işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 sawp iyi, yavas mavas ama kaptınmı kapıyosun. bide kaslı bir kardeşimiz artanis, omuzları geniiş geniş güzel bodyblock yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 artanis beğenmedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 %50 altında herhangi bi cc de yattın, heronun mantığı ölümüne savaşmaya kurulu kaçma skilli yok dalmazsan yatıyosun direk, en ufak bi hatada direk ölüyosun high risk herosu ama high rewardı yok, 3. skill hayatımda gördüğüm en aptal skill zaten dümdüz koşarak kaçabiliyosun sidestepe gerek yok. Bildiğin hero eksşk şu anda initiate i bile yok charge açana kadar en azından q atarken e de atabilsek yada q yu istediğimiz zaman durdurabilsek az biraz viable olur ama bu haliyle zaten çöp, blind demişiniz lili de blindlıyo hemde çok kısa bi cd si var lel tüm statları topladığım oyunlarda bile kaybettik hep oyuna herhangi bi etkisi yok gibi heronun çünkü bi şekilde 2v1 falan kalıyosun kaçma şansın 0 haritada gözüktüğün an tek başına gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 yetememişsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Koca protossların lideri olup hala cc yiyosanız bence sorun sizde bu arada net q sırasında e atymak üzeirne tasarlamıslar karakteri ama o kadar op olmuski vazgecmişler. ben baya ilk 2 oyunumda atmaya calısıp durdum kesın böledir diyip meğerse castingden hiç cıkmıyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Geçen geldi bitanesi. Zehir etti oyunu. ÖLMÜYOR abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Fin said: artanis beğenmedim hiç aynen ya cok duz gibi hicbir zevki yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 oo gençler rahatsız, cc falan denmiş. cc stun değilse, zaten "at kurtul" ya da zaman geçene kadar sağa sola dmg ver skili var. Atıverirsin. %50nin altında geçio bütün maçlar zatne, uygun talentlerle çok rahat tanklıyor arkadaş. Hatta öyleki hiç o shield bitmeden takılabiliosun. zaten 16 da charge geliyor, kasaba bağlıyorsun. 4 saniye aoe blindda cabası. Kaybettiğim oyunda bile çok keyif aldığım nadir herolardan. e biraz yavaş hızlanması gerek(talente baglı sekılde) nablar yetememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 nablar zerg oynasın hydra atsın roahc atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Hoop zagara baciya laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 ben genel olarak zerg dedim 1a. fenix gelse ya ama rtık 1a2a3a diye skil koysalar bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Jager artanisi çok yanlış anlamış. Bak daha önce de didiydim. Artanis bi muradin bi etc diil. CC'si yok evet. Ama iyi bir sustained dps'e sahip. Örnekle anlatayım. Sonya. CC'si yok (Spear'ın 0.1 sn stunı var. Saylanmaz.) Gap closer olarak tek şansı spear. (%10 ms bonus yetmiyor.) Ancak slam+WW desteği ile gayet güzel dps çıkarıyor. Sustained dps vurduğu gibi sustained dps'e ölebiliyor. Ultisi sayesinde CC'den daha az etkileniyor. Artanis CC'si yok. Gap closer olarak tek şansı Prism. (Blade dash yetmiyor) Ancak %50'nin altına indiğinde Blade Dash hem gayet güzel dps sağlıyor hem de Shield Overload'un hababam dolmasını sağlıyor. Sonya'nın ultisi CC'den kaçmasını sağlarken Artanis'in her iki ultisi de CC sağlıyor.(Beam Psuedo CC gibi bişe. Kafana beyaz beyaz ışık akarken rahat hareket edemiyosun.) Hem Artanis hem de Sonya tek melee warrior olarak çok kötüler. Takımındaki melee warrior sayısı arttıkça güçleri de artıyor. Bu kadar. 4 melee warriorla oynarsan eğer hem Sonya hem de Artanis abzürt güçlüler. Niye bilmiyorum ama Hero League'de herkeste bir range assassin, abuk zubuk sipeşılist alma hevesi var. 3 ya da daha fazla melee warriorla oynadığım maçlarda ise %100 winrateim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 beam shane cc atıyosun adam ölüyo ölmezsede mecburen kacıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 bu arada lvl 16 da charge geliyor artanise, haliyle gap closerı var 16 dan sonra. çat çut adam kesmeye baslıosun beam adam eksiltmeye yarıo aslında, mecburen kacıo bırıde ben blınd daha cok sevıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 demekkda daha yeterince protosamamıssın uzaydan lzer geliyo az daha oyna sende uzaydan lazer getirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 sdfs demın denedımde guzel ya, dırek -1 adam oluyor karsı takım çogoş. karşı takımın setupna gore karar vermmek lazım bu arada zelaot charge dısında baska talent alan var mı 16 da? varsa söylesin protoss roasterından silelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 aha ben baska talenta bakmadım bıle sanırım chargemı dedım aldım. sanırım bırı dmg debuffı falan atıyo sanırım onu bılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 tek isteğim q atarken e atabilmek :( high level oyunlarda en düşük win rate e sahip hero bi de :D %38 mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 [video]https://www.youtube.com/watch?v=RczC6AGFczA?feature=oembed" width="459"> MVP Artanis. "e" swap hakkındaki gerçekler; Reddit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 "Ooh wait so that's the weird triangle thingy he keeps throwing after people!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 eheh yaptım aynısının bende keşke aoe etkili olsa :/ ( gerçi bi talent var yanındakiknide çeken ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar