Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 En düşük win rate'i medic'te gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 medic epey bir oyuncuya positioning ve mana managementlarının bok gibi olduğunu kanıtladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 bi de cikar cikmaz para verip almis mallar, oyuna girip millete oyun ogretmeye calisiyolar, sonra got olup oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 arcane said: niye koymamışsınız bu seferki çok efsanevi ahah. medice yarıldım. tyrael ile abathur top play (tu) http://www.youtube.com/watch?v=iLrdRWmparU tychus şiir gibi oynamıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Oyunu değerlendirme hedesi gelmiş, tüm maçlara bok gibi diyip çıkıyorum. Umarım bi işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 5 kişi stack girip TL atsak aslında güzel olur. Geçen gün patiden swarley, suark, sam ve ben birlikte girip bi kaç oyun attık hafftalar sonra oyundan tat aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 valla ben zilyon kere yazmışımdır burda. kimsenin tınladığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 valla ben üşenmeden tek tek pm atıyorum b.netten ama geri dönüş yapan pek olmuyor. işte varsa oynamak isteyen herkes kanalda toplasın veya beni b.net'ten ekleyin ben davet etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Ya ben oynicam genede ne zaman girsem kimse olmiyor benim listte :P Durtun oyniycaginiz zaman ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 22.30 gibi girerim oyuna o zaman. online olursanız tl atabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 aynen, nick gokhan#2940 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 kimse yokki abi paticik kanalında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Laurelin said: Ya ben oynicam genede ne zaman girsem kimse olmiyor benim listte :P Durtun oyniycaginiz zaman ahah ekle beni oyun gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 hadi gelin atalım bi kaç oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ekledim ben Drakoniel #2956 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 TL için +2 lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Laurelin said: Ya ben oynicam genede ne zaman girsem kimse olmiyor benim listte :P Durtun oyniycaginiz zaman ahah Ne zaman sorsak bahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ben bir tek suark'la denk geliyorum, ekleyin tl, hl, qm fark etmez tatata tarayalım, bans#2506 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 kimseler gözükmüyor, 2-3 kişi toplanıp bekliyoruz ama ne kanaldan ne whisperlardan dönüş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Bu aksam oynayacam ben bir kac saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 aente said: ben bir tek suark'la denk geliyorum, ekleyin tl, hl, qm fark etmez tatata tarayalım, bans#2506 askolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Neden bilmiyorum. Dota 2 haftadir acilmiyor. Mecburen hots takiliyorum. SoloQ'da placement maclarindayim. (8win 3lose) Eger 4 kisiyseniz ve 5. Lazim olursa bi ses verin yeter. Ace#2540 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 dragonshireın load şarkısında sabri deyip duruyor çıldırıcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Sabri mi? lel. Bazen öyle saçma şeylerden manasız çağrışımlar çıkıyor ve insanın ağzına takılıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=t8fW_oQZ_0U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar