Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hile önleme sisteminde bir bozukluk var?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bide password istiyo diyom oraya yazıyom büyük harfle yazıyo PATICIK.COMXXXXXX o xxx şifre boşluk falan bırakcakmıyız giremiyom bi türlü şimdi şifre yanlış diyo[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
bende :d[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL
lvl:70
server:xigenon 3
weapon: +10/100 dual shard
Armor: Full Chitin Shell Rouge
Np:9xxxxx
Clan: Madem Turksun Goster Urksun
Mesaj tarihi:
ya bana soldatin register ini verebilecek varmi eskisinin varda simdi eskisini yuklesem bunu patch etsem register kalirmi ?[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL
Mesaj tarihi:
ben girdim oyunadım ban landım tamda oyunu cözömüştümmm :([signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
Nick:oQo -------------Nick:KuardoN
LvL:5x ------------- LvL:60
Clan:PunisheR----------Clan:TOWN
A live--------- Banned
[ img ]http://www.tedforever.com/oqo.jpg[ /img ]
Mesaj tarihi:
server biraz asabi galiba kafası kızınca banlıyo[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Mesaj tarihi:
banlanmak güzeldir :D modemin pcyle olan kablosunu 3 5 kere takıp çıkarın tekrardan girin. olmadı mı ? eğer 2 eternet kartınız varsa (benim gibi) üsttekinden çıkarıp alttakine sokun kabloyu. csye ilk başladığım zamanlarda gearı açıp sanane adminlerini deli ediyodum :D ip ban da neymiş..
bi kerede warcrafttan banlanmıştım, onu açması daha bi zordu ama turkish adminler saolsun ;)

peki bu soldatta cheating-death tarzı bişi yokmu ?[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu...
Mesaj tarihi:
arka planda download veya ona benzer bişesi olanlar lütfen girmesinler onlarda olan lagdan yine biz onları vuramıyoruz[signature][hline]Firearrow the Archer
When you see me.
Prepare yourself to die.
If you don't prepare yourself to die.
I can do it for you
;)
Mesaj tarihi:
daha oyuna girmeden banlandık ha
yeni kurdum felan ne güsel
peh
geri dönüşü yok yani bunun
neyse şansımıza küselim[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 25 Ocak 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lyrent seninki normaldir[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL
  • Yeni Oluştur...