Andy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 banlıyım hala :([signature][hline]thank you thank you thank you far too kind
redge Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya bide password istiyo diyom oraya yazıyom büyük harfle yazıyo PATICIK.COMXXXXXX o xxx şifre boşluk falan bırakcakmıyız giremiyom bi türlü şimdi şifre yanlış diyo[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bu server bozuk efenim.[signature][hline]taze bitti.
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Gene bozuldu gene banladı lan wastiee![signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 argh bende banlandım ahah =) işimiz iş valla..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bende banlanmışım yine :/[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bende :d[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya bana soldatin register ini verebilecek varmi eskisinin varda simdi eskisini yuklesem bunu patch etsem register kalirmi ?[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ben girdim oyunadım ban landım tamda oyunu cözömüştümmm :([signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned [ img ]http://www.tedforever.com/oqo.jpg[ /img ]
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 server biraz asabi galiba kafası kızınca banlıyo[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 İlla fake account açtıracaksanız adama :)[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Turkish-Soldier Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bende banlanmışım cok guzel...
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bandıra bandıra ye benii...Servere hiç girmeden banlandım,bu da ilginç..[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 düzeltiniz lütfen güzide sunucumuuzu çok asabi olmuş daha girmeden banladı hehe[signature][hline]Fire in the Darkness...
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 fake acc acmanız bir işe yaramaz, banlandı diye yazmasına rağmen sunucu tamamen gidiyor aslında. cozmeye calışıyoz, idare edin şimdilik :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 banlanmak güzeldir :D modemin pcyle olan kablosunu 3 5 kere takıp çıkarın tekrardan girin. olmadı mı ? eğer 2 eternet kartınız varsa (benim gibi) üsttekinden çıkarıp alttakine sokun kabloyu. csye ilk başladığım zamanlarda gearı açıp sanane adminlerini deli ediyodum :D ip ban da neymiş.. bi kerede warcrafttan banlanmıştım, onu açması daha bi zordu ama turkish adminler saolsun ;) peki bu soldatta cheating-death tarzı bişi yokmu ?[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu...
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 arka planda download veya ona benzer bişesi olanlar lütfen girmesinler onlarda olan lagdan yine biz onları vuramıyoruz[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ehehe tamam çıktım çıktım ya napiim .net studio 3,3 gb günlerdir indiriom bitmedi :D[signature][hline]Fire in the Darkness...
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yahu zaten soldattan anlamam fazla... Bugün 1 kere oyuna girdim. Şimdi tekrar deniyorum banned diyor.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yine banlendim[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ulan daha girmedim banlanmışım.[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bıktım şu bandan ya :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 daha oyuna girmeden banlandık ha yeni kurdum felan ne güsel peh geri dönüşü yok yani bunun neyse şansımıza küselim[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 25 Ocak 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 lyrent seninki normaldir[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun
Öne çıkan mesajlar