Kudretliadam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Arkadaşlar oyunu yeni aldım. Grafikler oldukça güzel fakat anladığım kadarıyla gtx760 ile medium ayarda oynanıyor. Medium yapıp bazı ayarları yükseltmek gibi bir lüks de sağlamıyor oyun. Yoksa benim mi gözümden kaçtı ? Tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi ? *yanlış yere yazdıysam özür dilerim* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 bilgisayar oyunlarına açsan daha iyiydi. deneye yanıla yap bişeyler bence. böyle standart bi ayar olduğunu sanmıyorum. ben 6870 ile oynuyorum. halimi düşün. güzel bişey yakaladım ayarlarla oynaya oynaya yine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 sweet fx diye bir program var, onu kullanmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 canım yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Gefore Experience otomatik ayar cekmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 onun çektiği ayardan ne hayır gelir. bi çoğuna zaten uyumsuz diyip hiçbirşey yapmıyor. kasmayın falan yeni kart alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 toggie said: Gefore Experience otomatik ayar cekmiyo mu? nvidia serverına bağlanılamıyor diyor zaten 2 haftadan beri güncelleme de yapılmıyor. yaptığı optimum ayarlar da en iyi performans yerine kalite ön planda performansa göre. Müthiş çözümler üretmediği için çok yanaşmadım bu sefer, ama bakayım gene. En iyisi ömürlük ekran kartı almak aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar