Namessar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Pasha said: 520i'yi satmak için anlaştım. cuma günü gidiyo, yarın borusan bi zam daha koymazsa ki büyük ihtimal koyacak artık 525xd geliyo :) ben kasa degisimini beklerdim. 2 senesi kaldi surada. 2 yil sonra araban yepyeni ioldugu halde eskiymis gibi hissedeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Hala Alfa 145 var, uzun süre de kalır muhtemelen. Bir ara yine yürür hale getireceğim. Başta satmayı planlıyordum ama 32000 de 1.7 bir daha bulamayacağım için diğer işler bitince aktif kullanırım dedim. Kapsamlı bakımdan sonra ön arka kule gergisiyle LSD atabilirim bütçenin durumuna göre. Çok konfor delisi de değilim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mino said: Hala Alfa 145 var, uzun süre de kalır muhtemelen. Bir ara yine yürür hale getireceğim. Başta satmayı planlıyordum ama 32000 de 1.7 bir daha bulamayacağım için diğer işler bitince aktif kullanırım dedim. Kapsamlı bakımdan sonra ön arka kule gergisiyle LSD atabilirim bütçenin durumuna göre. Çok konfor delisi de değilim zaten. Resim paylaşır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Bakımdan çıksın temiz haliyle asarım resim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 resimden ziyade alfa boxer'ının sesini duymak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Boxer fanatiği misiniz (:P) Standart vs modifiye egzost. Zamanında SuperSprint alacaktım stok bitti, ebay den kovalarım artık önce bir stock yürüsün de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 dolmuş ve vapur kullanıyordum. sonra metro ve metrobüste kullanmaya başladım. şimdi hedefim marmaray daha hiç binmedim. tecrübelerimi yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mino said: Boxer fanatiği misiniz (:P) Alfa ruhunun diyelim :) Hatta mükemmel olan birşeyin modifiye edilmesini saçma bulacak kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 "Fart Can" tabir edilen cinste olanlara ben de karşıyım. O yüzden bulursam SuperSprint takarım dedim. Standartla tip olarak farkı yok. Çıkışı rahatlattığından biraz daha güç veriyor o kadar. Aslında 33'lerin throttle body modifikasyonunu da hayal ettim ama onun ayarlanması göz yaşartan cinstenmiş. Yeni araçlarda gözüm olmadığı için bunu aklar paklarım diyorum ileride işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 2006 Ford Fiesta 1,4TDCi Dizel arabamla 4tekerliler dünyasına katıldım. Vatana millete trafiğe hayırlı olsun efem ilk aracım ilk araç deneyimim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 2007'de koç üni 2. sınıfı bitirirken ikinici el pejo 307 otomatikle girdim otomotive 2009'da 4. sınıfın bitişiyle sciroccoya geçtim 2011 ilkbaharında pepside işe başladım 2015 sonbaharında ise roccoyla vedalaşıp 2. el 320i ed'yle yollarımızı birleşitrdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Tabikide Vw Caddy .... Ezer geçerim Doğayıda kirletirim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Eskiden daha aktif bir üyeydim, şimdi tekrar aktifleşmeye çalışıyorum :> 2011 Cooper S kullanıyorum, ondan önce toyota auris dizel kullanıyordum. diğer topicden görebileceğiniz üzere eşim için bir tane dizel otomatik bir araç bakıyorum. İş olarak bu yaza kadar Ülker'de çalışıyordum, şimdi Dudullu'da kendi işimizle uğraşmaya başladık, hayırlısı olsun, yolu düşen olursa beklerim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Hayırlı olsun, sektör ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Selam, Sen Dudullu'nun neresindesin? Ben DES Sanayi Sitesi'ndeyim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 @para su mesaj icin kronometre tuttum. aahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Selam, Aşkolsun :) Buluşmayı becremedik, bari yakındakileri bulayım dedim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Ben bu hafta ugrayabilirim sana, haber edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Bana da ugra sdfg. Hafta ici istanbuldayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Para yok artık, ben de Desteyim, Alçıpan Profil Aksesuarları üretiyorum, sen napıyorsun :> Des'e yolu düşeni beklerim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Bugün evin kapısı çaldı elemanın biri arabayı sordu yatıyor ediyor satacak mısınız diye. 8k diyince olmaz dedim. 20 yaşında yatan araba ilgi çekti arkadaş... Ne ünlü olmuş be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 benim arabayı da her benzinci soruyor abi çok temiz bu satar mısın diye ilginç yani, kim napcaksa 306'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 kız kaldırılmıyo bunla boşverin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar