Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patinaj Kişisel Durum Güncellemeleri

Vodan

Öne çıkan mesajlar

Hala Alfa 145 var, uzun süre de kalır muhtemelen. Bir ara yine yürür hale getireceğim.

Başta satmayı planlıyordum ama 32000 de 1.7 bir daha bulamayacağım için diğer işler bitince aktif kullanırım dedim.

Kapsamlı bakımdan sonra ön arka kule gergisiyle LSD atabilirim bütçenin durumuna göre. Çok konfor delisi de değilim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Mino said:

Hala Alfa 145 var, uzun süre de kalır muhtemelen. Bir ara yine yürür hale getireceğim.

Başta satmayı planlıyordum ama 32000 de 1.7 bir daha bulamayacağım için diğer işler bitince aktif kullanırım dedim.

Kapsamlı bakımdan sonra ön arka kule gergisiyle LSD atabilirim bütçenin durumuna göre. Çok konfor delisi de değilim zaten.

Resim paylaşır mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

"Fart Can" tabir edilen cinste olanlara ben de karşıyım. O yüzden bulursam SuperSprint takarım dedim. Standartla tip olarak farkı yok. Çıkışı rahatlattığından biraz daha güç veriyor o kadar.

Aslında 33'lerin throttle body modifikasyonunu da hayal ettim ama onun ayarlanması göz yaşartan cinstenmiş.

Yeni araçlarda gözüm olmadığı için bunu aklar paklarım diyorum ileride işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden daha aktif bir üyeydim, şimdi tekrar aktifleşmeye çalışıyorum :>
2011 Cooper S kullanıyorum, ondan önce toyota auris dizel kullanıyordum. diğer topicden görebileceğiniz üzere eşim için bir tane dizel otomatik bir araç bakıyorum.
İş olarak bu yaza kadar Ülker'de çalışıyordum, şimdi Dudullu'da kendi işimizle uğraşmaya başladık, hayırlısı olsun, yolu düşen olursa beklerim :>
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...