Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Little Fighter 2


Karahanli

Öne çıkan mesajlar

biz arkadaşlarla oynardık hep internetten ip ile kolay... yanlız ben indirdim oyunu, yeni bilgisayarıma ilk defa indirdim eh tabi XP var ama oyun bi yavaş çalışıo ve parça parça mavilik var haritalarda. yani hatta sitesinden Xp için olan downloadu yaptım ama yinede böle bi sorun var. Yardım...[signature][hline]War, war never changes!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@naa : oyunun içinde readme var orda combolar yazıyo.

o kare kare mavilikler ekran kartın eskiyse olabilir. eğer arkadaşınla netten stage mod yapıyosan yavaşlama kesin oluyor. oyunda anlamadığım bir bugdan dolayı T1 bile olsa player vs. pc oynarken lag oluyor.

heffer ne zaman kapışıyoruz ?[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun güzelmiş fakat karakterler arasında bir dengesizlik söz konusu.Teke tekde çok güçlü olan karakterler var.Örneğin; Freeze sword summonladığı zaman ya da Rudolf Double hareketini kullandığı zaman diğerlerine göre bariz avantaj taşıyorlar.O yüzden vs mod dan çok şu yeni eklenen Battle Mod daha şok hoşuma gitti :).

Favorim Rudolf 8)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Freeze kılıc summon ettiğinde john isen direkt defans+sağ veya sol+jump ile kendini savunacaksın ortaya çıkardığın kalkan freezein büyülerini geçirmeyecek melee saldıramadığından kılıcı etki etmiyecek yannız kalkan gittimi yandın tek sorun (bence) henrynin bazen adamı deli etmesi.
edit:komboyu yanlış yazmışım
[signature][hline]Karakter:John
d+^+a
Her şekilde işler..(lf2)

[Bu mesaj Bungala tarafından 26 Ocak 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o johnun attığı dalga bi işe yaramaz. 3 buçuk yıldır oynuyorum, daha bi işe yaradığını görmedim (daha doğrusu benim üstümde yaramıyor). ben louis, firen yada dennis aldığımda karşıma gelmeyin.

bence oyunun en güçlü charı firen, favorim louisEX.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...