Karahanli Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 LF2 yada bu tarz oyunlar oynayanlar varmı? varsa söleyinde hep beraber oynayak... multiplayer epey zevkli oluor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 tamam[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 msn varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 off little fighter 2 çok zevkli oyundu şimdi hatırlayınca. eh tabii yeni bilgisayar aldık oyunu unuttuk...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ehe şimdi hemen gittim download ettim. ona bayıyıorum şu an :D[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 evet yaa çok güsel bi oyun.. biz bunu müdür yardımcısının odasında oynuoduk tırsa tırsa :D[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 e hade msnlerinizi yazında oynayak biara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 nası bi oyun yaw benide bilgilendirin neyin nesi gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 böle minik herifler var... street fighter tarzı bişi ama acaip zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ip den oynayabilen oldumu?biz denedik olmadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 oynanıyo ama en fazla 2 kişi. 3 kişi denedik olmadı[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 kapışmak isteyenler öm atsın, msnde kalabalık yapmıyalım 3 5 maç için. oyunu indirmek isteyenler dıh[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: CANKHAN, 19 Ocak 2005 17:34 tarihinde demiş ki: ip den oynayabilen oldumu?biz denedik olmadi? adsl iseniz firewallu kapayın olur o zaman. kapışmak isteyenler ö.m atabilir banada.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 biz arkadaşlarla oynardık hep internetten ip ile kolay... yanlız ben indirdim oyunu, yeni bilgisayarıma ilk defa indirdim eh tabi XP var ama oyun bi yavaş çalışıo ve parça parça mavilik var haritalarda. yani hatta sitesinden Xp için olan downloadu yaptım ama yinede böle bi sorun var. Yardım...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ilk defa goruom oyunu bunun combu seyleri var galiba yanımdaki adamlar bisiler felan atıo ben nası yapacam ole seyler..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 @naa : oyunun içinde readme var orda combolar yazıyo. o kare kare mavilikler ekran kartın eskiyse olabilir. eğer arkadaşınla netten stage mod yapıyosan yavaşlama kesin oluyor. oyunda anlamadığım bir bugdan dolayı T1 bile olsa player vs. pc oynarken lag oluyor. heffer ne zaman kapışıyoruz ?[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 valla radeon 9800xt 256 var eski deil yane :D sistem de iyi ve multiplayer oynamadım. alla alla neden ki...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 xp den kaynaklanıyordur win98 de takılmadan ve grafik hatası vermeden çalışıyor bide herkez kullandığı hero yu belirtse güzel olur bol (d+^+a)lı günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Oyun güzelmiş fakat karakterler arasında bir dengesizlik söz konusu.Teke tekde çok güçlü olan karakterler var.Örneğin; Freeze sword summonladığı zaman ya da Rudolf Double hareketini kullandığı zaman diğerlerine göre bariz avantaj taşıyorlar.O yüzden vs mod dan çok şu yeni eklenen Battle Mod daha şok hoşuma gitti :). Favorim Rudolf 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Freeze kılıc summon ettiğinde john isen direkt defans+sağ veya sol+jump ile kendini savunacaksın ortaya çıkardığın kalkan freezein büyülerini geçirmeyecek melee saldıramadığından kılıcı etki etmiyecek yannız kalkan gittimi yandın tek sorun (bence) henrynin bazen adamı deli etmesi. edit:komboyu yanlış yazmışım [signature][hline]Karakter:John d+^+a Her şekilde işler..(lf2) [Bu mesaj Bungala tarafından 26 Ocak 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 o johnun attığı dalga bi işe yaramaz. 3 buçuk yıldır oynuyorum, daha bi işe yaradığını görmedim (daha doğrusu benim üstümde yaramıyor). ben louis, firen yada dennis aldığımda karşıma gelmeyin. bence oyunun en güçlü charı firen, favorim louisEX.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar