Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 KARIN KASLARIMIN SIMETRISINI BUZDOLABINDA 4 HAFTA BEKLEYEN UHT SUT ICEREK NASIL DUZELTTIM? az sonra
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Kaslar icin degil de kucuk argos buyusun dye iciyo heralde. Vardi bi yerde bi konusu vardi kiz arkadasim hic bisey hissetmiyo diye. sdf
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 10 yil once yaslar kucukken, lan ilerde hepimiz yaslaninca bu ergen hareketleri biter herkes birbirine arkadas canlisi davranirsa cok sikici olur herhalde diye dusunuyordum aradan 10 yil gecti hic bir degisiklik yok cok sukur
yumy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Niye bu kadar vurdunuz ki komikli başlık işte, garbıç sonuçta asdf
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 di said: Kaslar icin degil de kucuk argos buyusun dye iciyo heralde. Vardi bi yerde bi konusu vardi kiz arkadasim hic bisey hissetmiyo diye. sdf yetkili bir abiye benziyorsun, ilgili mesajı bulup koyarsan şenleniriz. bu aralar üyelerin küsküleri problemli baya. Merkür akrepe ters pozisyonlar yapıyor sanırım.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 di said: Kaslar icin degil de kucuk argos buyusun dye iciyo heralde. Vardi bi yerde bi konusu vardi kiz arkadasim hic bisey hissetmiyo diye. sdf http://i.imgur.com/cu4V2fG.gif
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Glatheros said: di said: Kaslar icin degil de kucuk argos buyusun dye iciyo heralde. Vardi bi yerde bi konusu vardi kiz arkadasim hic bisey hissetmiyo diye. sdf yetkili bir abiye benziyorsun, ilgili mesajı bulup koyarsan şenleniriz. bu aralar üyelerin küsküleri problemli baya. Merkür akrepe ters pozisyonlar yapıyor sanırım. http://forum.paticik.com/read.php?20,7508473,7508473 Kiz arkadasim falan dedigine takilmayin bu arada. Hani yanlis hatirliyo da olabilirim -ki sanmiyorum- ama buna hediye aliyolar para yediriyolar diye jigolo misali takiliyodu vatandas kendinden buyuk hatunlarla falan. Oyle biseydi heralde bu da.
h2s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 o kokuyu çekmeden nasıl içtin o da ayrı bi konu :D
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 sanssizsansli said: http://i.imgur.com/AlcVxCH.jpg abi asdfas
Tori Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 AİLEM BENİ KNİGHTS TEMPLAR DÜSTURUYLA YETİŞTİRDİ threadinin OPu da argosdu di mi, yanlış mı hatırlıyorum dasdfgs
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 DoruK said: 10 yil once yaslar kucukken, lan ilerde hepimiz yaslaninca bu ergen hareketleri biter herkes birbirine arkadas canlisi davranirsa cok sikici olur herhalde diye dusunuyordum aradan 10 yil gecti hic bir degisiklik yok cok sukur
fenn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 BalisticGel said: Bozuk süt acılaşır. Tadı acı değilse yaşarsın. Sunu demeye gelmistim.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Uht sutu ben koli koli alip atiyordum buzdolabinin tepesine. Hamam gibi evde bir sey olmuyordu. Agzini acinca buzdolabinda duruyordu
Öne çıkan mesajlar