Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buzdolabında 4 Hafta Bekleyen UHT Süt İçme Deneyimim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaslar icin degil de kucuk argos buyusun dye iciyo heralde. Vardi bi yerde bi konusu vardi kiz arkadasim hic bisey hissetmiyo diye. sdf
Mesaj tarihi:
10 yil once yaslar kucukken, lan ilerde hepimiz yaslaninca bu ergen hareketleri biter herkes birbirine arkadas canlisi davranirsa cok sikici olur herhalde diye dusunuyordum

aradan 10 yil gecti hic bir degisiklik yok cok sukur
Mesaj tarihi:
di said:

Kaslar icin degil de kucuk argos buyusun dye iciyo heralde. Vardi bi yerde bi konusu vardi kiz arkadasim hic bisey hissetmiyo diye. sdf

yetkili bir abiye benziyorsun, ilgili mesajı bulup koyarsan şenleniriz.

bu aralar üyelerin küsküleri problemli baya. Merkür akrepe ters pozisyonlar yapıyor sanırım.
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

di said:

yetkili bir abiye benziyorsun, ilgili mesajı bulup koyarsan şenleniriz.

bu aralar üyelerin küsküleri problemli baya. Merkür akrepe ters pozisyonlar yapıyor sanırım.

http://forum.paticik.com/read.php?20,7508473,7508473

Kiz arkadasim falan dedigine takilmayin bu arada. Hani yanlis hatirliyo da olabilirim -ki sanmiyorum- ama buna hediye aliyolar para yediriyolar diye jigolo misali takiliyodu vatandas kendinden buyuk hatunlarla falan. Oyle biseydi heralde bu da.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

10 yil once yaslar kucukken, lan ilerde hepimiz yaslaninca bu ergen hareketleri biter herkes birbirine arkadas canlisi davranirsa cok sikici olur herhalde diye dusunuyordum

aradan 10 yil gecti hic bir degisiklik yok cok sukur
  • Yeni Oluştur...