bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 pc'de hiçbir problem yoktu. bu sabah steam problemiyle işler baya garipleşti. sabah w10 update'ı yaptım. akşam geldim baktım steam hala garip davranıyor driver yeniden kurdum. hiçbir değişiklik olmadı. bu kadar yıldır pc kullanıyorum ilk defa böyel bir durumla karşılaşıyorum. her şey normal çalışıyor. steam exe çalıştırıyorum admin olarak açılmıyor. 1-2 fix denedim açtım steam'i, fakat her şeye tıkladığımda 5-10 sn client yanıt vermiyor sonra geliyor. oyun açıyorum steamden oyun başlamıyor. ya hiç tepki vermiyor ya da 10 dk sonra açılıp, not responding diyor. buraya kadar her şey normal patlamışlıkta, steam gg deriz. steam'in bütün exeleri kapattım, ve klasörde steam.exe ve steamapps dışındaki her şeyi silmeye kalktım (öyle diyor sitesinde). 14 bin dosya buldu 10 dk, silmeye başladı, saniyede 0.60 dosya siliyor. 1% olmadı dakikalardır. steam'in amk dedim ve her şeyi kapatım battle net açtım. battle net launcherı açarken sonunda takılı kaldı. kapattım, yeniden başlattım, bu sefer açıldı. oyun başlatıyorum game running diyor, oyun açılmıyor. gw2 client deniyorum, klasörde exe e tıklamamla not responding oluyor file explorer. masaüstünde başka random bir oyun açtım, sorunsuz çalışıyor. ne olabilir sizce? ps. steam problemi windows update öncesinde vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Hdd check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 chkdsk c: /f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 amanin hd gittiyse 800gb oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ben de hdd den şüphelendim de her şey normal çalışıyor oyunun exeye basana kadar. file explorer ile her hd'de browse yapabiliyorum sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ssd ler sağlam, hdd patlamış çıkartınca diğerleri düzeldi anasını satayım neyse hdd ucuz asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 AYIN BİRİNDE OLMASI İYİ OLDU AMA YOKSA 1 GÜN ÖNCE DOWNLOAD YAPABİLİRDİM KAYBETTİĞİM DATALAR İÇİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 günlük 100mbit al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 yok abi ttnette (fiber yok burada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 şunu alıp geçeyim mi http://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-ii-480gb-550mb-500mb-s-sata-3-ssd-sdssdhii-480g-g25-p-BD801663 1 tb çöplük yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar