Namessar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 synthesizer said: evet malesef, vites de joystick degil :( çok mu kötü? joystick o vites ama zf8 degil, bir onceki nesil bmw nin kendi 6 ilerisi o. biraz daha gecisleri iyi olan versiyon. zf8 sport bir tane al, yakit tuketimin iyi olsun. smg li bir tane bulamazsin zaten. not: araci tanidigimdan degil, resimden cikardigim kadariyla. zira iki sanzimani da yillarca kullandim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Selam, O Mercedes C180 nedir öyle yaa! Oyuncak gibi, heveslisini oyalasın diye yapılmış 1:1 model sanki. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Sedan arıyorsan Alfa Romeo Giulia alsanada. Jülyet değil yeni çıkacak Giulia'dan bahsediyorum. Çok güzel araba olacakmış baya iddialı Alfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 yarın satıyorum arabayı hayırlısıyla. hafta sonuna kadar da bir araç bulmayı umuyorum. 320i ed m-joy bulmaya calısıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 bütçeyi 105'e indirerek 20K kmde 2013 aralık çıkışlı bir 320i ED aldım. techno paket var, onun dışında siyah iç dış (bej deri istemiyordum, çok alternatif kalmıyor :)) gayet memnunum, hele ki roccodan sonra büyük lüks tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Fiyat iyiymiş sanki. 170 HP'liklerden mi oluyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Evet. Bok gibi oldugunu anlamasi 9 ay surecek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 kazasız belasız qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 nerde olduğuna bakmadan başlığı okudum; 110-120 arası mobil arayışı içimden ne fakirler var diye geçirirken adam meğersem araba alacakmış 120bine.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 chrome said: Evet. Bok gibi oldugunu anlamasi 9 ay surecek ama ne kadar bok gibi olabilir abi 6 senelik roccoya kıyasla. veyahut şöyle sorayım, 105K'ya ne önerirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 ufak update, aracın bende 7 ayını doldurmasıyla ve yaza gelmemizle beraber 16 inch stock jantları üstündeki kış lastikleriyle beraber kaldırıp, yerine yazlık lastiklerle beraber 18 inch replika M4 jantı taktım 3cm'lik vogtland yaylarla birazcık alçaltıp lastik çamurluk arası simetrik bi görüntü yakaladım. üzerine de superchips stage 1 yazılım ve kutu içi hava filtresi değiştirdim. yeni gaz tepkisi ve canlılığından pek memnunum vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 iyi yanlamalar videoları bekliyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Uni arabasi istemiyorum diyip sonra araba alcaltmak... :) jant guzel olmus ta keske alcaltmasaydin bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Selam, Replikalar hangi marka? Çin işi değildir umarım : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Bir de o araba efficient dynamics. Dusuk hacim motorla minimum yakit tuketimi olayi. Yazilim yapacaksan normal 3.20i baksaydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 stock jantları çok fenaydı ve üzerinde kış lastigi varken hiç uğraşmak da istemedim, yeni alırken 18" aldım, 18 alınca da araç çok yüksek kaldı, lastiğin çamurluğa her yerden eşit mesafe olmasını istiyordum o yüzden 3cm'lik yay aldım, bulabildiğim en az alçaltan da oydu, kararında da oldu gayet. araç zaten proje aracı olsun diye de değil, mevcudundan biraz daha hareketlensin diye yazılımı yaptırdım, 170den 210-215 arasına çıktığını iddia ediyor superchips, keyifli oldu hissiyatı. 320 2 litre motorda esasli bir yükselişle 265 beygir oluyormuş ama hem benim butcem, hem 2. el degeri, hem de araç temizliğinden pek opsyon yoktu alırken gidecek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Hayırlı olsun öncelikle. En iyi kararı almışsın F30 çok güzel bir kasa. 320 yi sadece 1.6 biliyordum megersem 2.0 si de varmış enteresan. synthesizer said: stock jantları çok fenaydı ve üzerinde kış lastigi varken hiç uğraşmak da istemedim, yeni alırken 18" aldım, 18 alınca da araç çok yüksek kaldı, lastiğin çamurluğa her yerden eşit mesafe olmasını istiyordum o yüzden 3cm'lik yay aldım, bulabildiğim en az alçaltan da oydu, kararında da oldu gayet. araç zaten proje aracı olsun diye de değil, mevcudundan biraz daha hareketlensin diye yazılımı yaptırdım, 170den 210-215 arasına çıktığını iddia ediyor superchips, keyifli oldu hissiyatı. 320 2 litre motorda esasli bir yükselişle 265 beygir oluyormuş ama hem benim butcem, hem 2. el degeri, hem de araç temizliğinden pek opsyon yoktu alırken gidecek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar