Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

110-120 arası mobil arayışı

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

synthesizer said:

evet malesef, vites de joystick degil :(

çok mu kötü?

joystick o vites ama zf8 degil, bir onceki nesil bmw nin kendi 6 ilerisi o. biraz daha gecisleri iyi olan versiyon.

zf8 sport bir tane al, yakit tuketimin iyi olsun.

smg li bir tane bulamazsin zaten.

not: araci tanidigimdan degil, resimden cikardigim kadariyla. zira iki sanzimani da yillarca kullandim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...

ufak update,

aracın bende 7 ayını doldurmasıyla ve yaza gelmemizle beraber 16 inch stock jantları üstündeki kış lastikleriyle beraber kaldırıp, yerine yazlık lastiklerle beraber 18 inch replika M4 jantı taktım

3cm'lik vogtland yaylarla birazcık alçaltıp lastik çamurluk arası simetrik bi görüntü yakaladım.
üzerine de superchips stage 1 yazılım ve kutu içi hava filtresi değiştirdim.

yeni gaz tepkisi ve canlılığından pek memnunum vallahi

Sosyal ağlarda paylaş

stock jantları çok fenaydı ve üzerinde kış lastigi varken hiç uğraşmak da istemedim,
yeni alırken 18" aldım, 18 alınca da araç çok yüksek kaldı, lastiğin çamurluğa her yerden eşit mesafe olmasını istiyordum o yüzden 3cm'lik yay aldım, bulabildiğim en az alçaltan da oydu, kararında da oldu gayet.

araç zaten proje aracı olsun diye de değil, mevcudundan biraz daha hareketlensin diye yazılımı yaptırdım, 170den 210-215 arasına çıktığını iddia ediyor superchips, keyifli oldu hissiyatı.

320 2 litre motorda esasli bir yükselişle 265 beygir oluyormuş ama hem benim butcem, hem 2. el degeri, hem de araç temizliğinden pek opsyon yoktu alırken gidecek :/
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı olsun öncelikle. En iyi kararı almışsın F30 çok güzel bir kasa. 320 yi sadece 1.6 biliyordum megersem 2.0 si de varmış enteresan.
synthesizer said:

stock jantları çok fenaydı ve üzerinde kış lastigi varken hiç uğraşmak da istemedim,
yeni alırken 18" aldım, 18 alınca da araç çok yüksek kaldı, lastiğin çamurluğa her yerden eşit mesafe olmasını istiyordum o yüzden 3cm'lik yay aldım, bulabildiğim en az alçaltan da oydu, kararında da oldu gayet.

araç zaten proje aracı olsun diye de değil, mevcudundan biraz daha hareketlensin diye yazılımı yaptırdım, 170den 210-215 arasına çıktığını iddia ediyor superchips, keyifli oldu hissiyatı.

320 2 litre motorda esasli bir yükselişle 265 beygir oluyormuş ama hem benim butcem, hem 2. el degeri, hem de araç temizliğinden pek opsyon yoktu alırken gidecek :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...