Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 3. Hafta Fenerbahçe - Antalyaspor | 30 Ağustos Pazar @21.15

cmrownz

Öne çıkan mesajlar

Josef bugün kötüydü ama genel olarak iyi.Diego bugün kötü gibi gözüktü ama adam futbol hayatında harcamadığı kadar efor harcıyor bu sene ve yaşı 30.Haliyle hücum gücü ister istemez düşüyor.Diego dediğiniz adamı bu kadar kolay harcamayın adam gömülecek kadar kötü bir adam değil ve üstelik sistem ona uymuyor. Diego da Josef de iyi oyuncular.Takıma ayak uydurup uyduramaması onların kötü futbolcu olduğunu göstermez. 1 maça göre yorum yapanlarla futbol konuşulmaz bence. Rize maçından sonra da Kjaer'e gömüyordunuz.Adam bugün Eto'o ya nefes aldırmadı...
Sosyal ağlarda paylaş

Diego nun olayı 1 maç değil sana atletico ya kiralık döndüğü zamanda oynadıgı macları izlemeni tavsiye ederim.simeone dıegonun oynadıgı zaman takımın ritm kaybettıgını gordu ve sonrasında cok sans vermedi.top diego dayken arda nın oyundan uzaklaştığını ve emre nin koke nin pozisyon almakta zorlandığını görebilirsin çünkü :

DeBuffAndHeal said:

diegonun ne oynadığı belli değil, başı kesik tavuk gibi oradan oraya koşuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Vay arkadaş, yıllar geçti, şike davaları falan görüldü hala "Fener gol atana kadar maç uzar, bitiş düdüğü çalınmaz" bitmemiş :)

geçen sene işe yaramadı bunlar; fener atana kadar, galatasaray şampiyon oldu

3 puandan çok fenerbahçe baya gaza geldi/hırs yaptı, pereira çıldırdı
Sosyal ağlarda paylaş

Herşeyi bir kenara bırakalım , ben 3 büyüklerin hiçbirinin şu gereksiz küçük takımlara puan kaybetmesini istemiyorum. Bir Fenerbahçe fanatiği olarak GS ve BJK 'nin maçlarınıda hep takip ediyorum ve inanın hep yenmelerini istiyorum. Şampiyonluğu derbiler belirlesin abi. Bu aptal küçük takımların tek yaptıkları taktik oynatmamak. Her sene milyonlarca dolar transferden ve tv gelirlerinden para kaldırırlar ama bunun hiç geri dönüşü olmaz takıma. Bu malların yüzünden futbol gelişmiyor ülkede. Bir tane adam akıllı kazanmak için oynayan takım olmazmı ya ligde? Ligin daha 3ncü haftası hepsi beraberlik peşinde... Zaman geçirmeler vs.. Umarım üç büyükler bütün maçlarını kazanır bunlara karşı , kendi kendilerini yesinler. Bu kadar kötü yönetilen takımlarla bizim milli takım kurma şansımız bile kalmayabilir zamanla , özellikle yabancı sınırının kalmasıyla.

Aptal adamlar benden bir puan koparmaya çalışacağına , rakiplerinle berabere kalda fark açılmasın. Ha zaten ilkaki yeniliyorsun , bari oyna da yenil.

Diego harbiden gereksiz bu arada. 2-3 haftaya kalmaz yuhlanmaya başlar. RVP ve Ferno ya top atmaktan kolay ne var ya ? Bu adamlar deli gibi dönüyor ceza sahasında pas almak için ama Diego onu bile beceremiyor. Tazmanya canavarı gibi dönüp duruyor sahada. Yerim öyle istekli futbolu.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

o +7'deki faul ne lan öle harbiden. şaka gibiymiş.

Faul değil kesinlikle. Ama iyi oldu bu gereksiz takımlara. Dün Gs , önce ki günde Bjk için sevindim. Bir ülkede 3 takım dışında geri kalan 15 takımında aynı taktikle oynaması nedir arkadaşlar ? Kontra atak bile yapmıyorlar. İlerde 1 kişi beklesin ve süreki topu ileri şişir. Bu nedir ya?
Sosyal ağlarda paylaş

İlk paragraftaki dediğini yapmayan en bariz lig ispanya ve sonrasında almanya geliyo.ispanyollar cl de 5 takımlar bu sene.uefada 2 sene atletıco alıyo 2 sene sevilla,cl de 2-3 sened 1 barca alıo madir ler final oynuyo.bizim ligde büyük takımları oynatmamak cok zor degil hele bu zeminlerde.avrupada ayıklıyolar seni cunku takımca hareket edicek bi hissiyatın gelısmıyor top oynama fikrinden uzak olarak sahaya cıktıgın ıcın.
Sosyal ağlarda paylaş

guncel said:

sabonis said:

o +7'deki faul ne lan öle harbiden. şaka gibiymiş.

bu faulden önce neredeyse fenere hiç faul vernedi hakem, taraftar çıldırmasın diye çaldı, gol oldu

ben maç izlemeyi bıraktım 2-3 sene önce ya. umrumda bile değil kim şampiyon olmuş vs. ama bu tarz haksızlıklara çok sinir oluyorum. fenerin iç saha maçlarında çok çok fazla oluyor bu olay. mesela izlerken oha bu nası baraj dedim, baktım. harbiden saçmalıkmış. hakem barajı da 1.5 metre kadar geriye kurdurmuş mesela.

1) 7. dakikada verilen faul
2) tabii ki faulle alakası yok herkesin kabul ettiği gibi
3) baraj 1.5 metre kadar geriye kurulmuş. (top yaydan ne kadar gerideyse, baraj da penaltı noktasından aynı mesafe kadar ileride olmalı, ama nerdeeee)

Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım'ın zılgıtını yemek istemeyen her hakem ezilir abi Kadıköy'de.

Deal with it.

Lig'de de şampiyonu yıllardır Anadolu deplasmanları belirler. İç sahada barem bellidir zaten. Hatta 2011-2012 Fener iç sahada en çok puan toplayan ve namağlup takım olmasına rağmen silik deplasman performansı nedeniyle muazzam puan farkı yemişti normal sezonda.

Fener her türlü min. 45 puanını cebine koyar iç sahada bu sene.
Sosyal ağlarda paylaş

ya staddaydım hakem bizi doğradı. maçı izlemeden son dakikaya bakıp yorum yapıyosunuz.

verilmeyen 2 penaltı var en az. ki ben hakem konusmam sevmiyorum konusmayı.

olay şu, hangi takım için hata yaparsa yapsın, bu ülkeye sneijderler van persieler naniler geliyo ama oynana futbol yine aynı hakemlerle aynı rakiplerle.

adamlar 45 dakika yerden kalkmıyo berabereyken,hakemler zaten ayrı telde. birine faul verdigini diğerine vermiyo vs.

olay eyyem değil, kalitesizlik. gerçi onları da suclayamıyorum, şu başlıga bakınca. maçı izlemeyen herkes yine sallıyo götünden adam napsın. napsa suçlu.
Sosyal ağlarda paylaş

Fifanın zaten bi talimatı var uzatma dakikaları maç en az şu kadar dakika oynanacaktır diye anons edilir çünkü bunun nedeni uzatma dakikalarında oyun herhangi bir sebepten ötürü tekrar durucak olursa o kaybolan sürenin de oynatılabilme ihtimalı olup gereksiz polemiklerin önüne geçmektir.ihtimali dedim çünkü uzatmanın uzatmasını oynatmak hakem yorumudur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...