guncel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 sokaktan geçerken yandaki apartmanlara baktım (epeydir dikkatimi çekiyordu) neredeyse bizim çatının üstüne devrilecekler bizimki imar planına uygun kalmış nasıl oluyor bu işler çimentoyu tuğlayı ayarlıyorsun, birisi şikayet etmez ise sorun olmuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Çevresi verandalı veya çatı halinde ufak kat çıkarak "tepeye kapama yaptım komple kat değil" diye kılıfına uydurmaya çalışanlar var. Yersen diye tutturmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 oturumu iskani vs aldiktan sonra sorun yok ..ama istersen tek tek sikayet edersin yapan yikmak zorunda kalir..ama feci dayak yersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 @rewendor o dediğini genelde 2 kat kaçak çıktıktan sonra tepeye konduruyorlar sonra yetmiyor onu da daire çeviriyorlar, üstüne de teras. beyoğlu o tip gökdelenlerle dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 eskiden 2 katsa atiyorum onun belli yuzdesi daha var eski katin ustune bir kat daha cikabilir diye yasa ciktiydi..yani eskiden 3 kata imarli yerlere 4. kat izni vardi bir yerlerden kakaladiklari .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 evet binalar eski zaten şu an ki güncel plan yarı bodrum + 4 kata izin veriyo çevre binalar 7 katlı filan, bizimkisi 5. katta kalmış çatıyı açıp ufak bir operasyon yapma durumu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 1-akp li ol 2-belediyeye para yedir 3-... 4-profit bizim apartmani kentsel donusume veremedik dah once burda yazidgim bir buyukbas yuzunden, anlastigimiz muteahhitlerin ofislerini basip "ben varken kimse bu apartmanin kentsel donusumunu yapamaz, benim topragim burasi" diye tehtid ediyormus. son bole godaman buyuk bir sirketle anlastik, sirf bu herif salca olmasin diye sirkete ait bir pastanede bulusuyor bizimkiler ve adamin oglu adam toplayip mekani basiyor talan ediyor filan. umitlendik bunlar agizlarina eder simdi bu herifin diye ama araya akpli vekil sokmus sikayeti geri cekti unlu insaat firmasi "hatirli kisiler girdi devreye bisi yapamayiz biz cekiliyoruz" diye hak hukuk yok bu ulkede yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 2015 yılında mı kaçak kat çıkmışlar? yoksa başlık 2015'te kaçak kat'a şaşırmak mı olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 yok başlık herkes çıkmış bizim neyimiz eksik gibi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Temel decides to become a building contractor in America. He asks his friend the following construction question : "My good friend, are there any rules on how high one can build a building?" The height of an apartment is not something to worry about in America with buildings like skyscrapers. Upon which Temel says : "Be that as it may, I'm still going to build the illegal last floor.... hehehe." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Rewendor said: Çevresi verandalı veya çatı halinde ufak kat çıkarak "tepeye kapama yaptım komple kat değil" diye kılıfına uydurmaya çalışanlar var. Yersen diye tutturmaya çalışıyorlar. çatı arası abi o dediğin gayet yasal bişey. en üst kattaki ev dupleks oluyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 bir tek şey anladım hayatta. HERKES HER ŞEYİ BİLİYOR ARKADAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar