Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2015 yılında kaçak kat çıkmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sokaktan geçerken yandaki apartmanlara baktım (epeydir dikkatimi çekiyordu) neredeyse bizim çatının üstüne devrilecekler
bizimki imar planına uygun kalmış

nasıl oluyor bu işler çimentoyu tuğlayı ayarlıyorsun, birisi şikayet etmez ise sorun olmuyor mu
Mesaj tarihi:
@rewendor
o dediğini genelde 2 kat kaçak çıktıktan sonra tepeye konduruyorlar
sonra yetmiyor onu da daire çeviriyorlar, üstüne de teras.

beyoğlu o tip gökdelenlerle dolu
Mesaj tarihi:
eskiden 2 katsa atiyorum onun belli yuzdesi daha var eski katin ustune bir kat daha cikabilir diye yasa ciktiydi..yani eskiden 3 kata imarli yerlere 4. kat izni vardi bir yerlerden kakaladiklari ..
Mesaj tarihi:
evet binalar eski zaten
şu an ki güncel plan yarı bodrum + 4 kata izin veriyo

çevre binalar 7 katlı filan, bizimkisi 5. katta kalmış
çatıyı açıp ufak bir operasyon yapma durumu olabilir
Mesaj tarihi:
1-akp li ol
2-belediyeye para yedir
3-...
4-profit

bizim apartmani kentsel donusume veremedik dah once burda yazidgim bir buyukbas yuzunden, anlastigimiz muteahhitlerin ofislerini basip "ben varken kimse bu apartmanin kentsel donusumunu yapamaz, benim topragim burasi" diye tehtid ediyormus. son bole godaman buyuk bir sirketle anlastik, sirf bu herif salca olmasin diye sirkete ait bir pastanede bulusuyor bizimkiler ve adamin oglu adam toplayip mekani basiyor talan ediyor filan. umitlendik bunlar agizlarina eder simdi bu herifin diye ama araya akpli vekil sokmus sikayeti geri cekti unlu insaat firmasi "hatirli kisiler girdi devreye bisi yapamayiz biz cekiliyoruz" diye

hak hukuk yok bu ulkede yalan
Mesaj tarihi:
Temel decides to become a building contractor in America.
He asks his friend the following construction question :
"My good friend, are there any rules on how high one can build a building?"
The height of an apartment is not something to worry about in America with buildings like skyscrapers.
Upon which Temel says : "Be that as it may, I'm still going to build the illegal last floor.... hehehe."
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Çevresi verandalı veya çatı halinde ufak kat çıkarak "tepeye kapama yaptım komple kat değil" diye kılıfına uydurmaya çalışanlar var. Yersen diye tutturmaya çalışıyorlar.

çatı arası abi o dediğin gayet yasal bişey. en üst kattaki ev dupleks oluyo işte.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...