Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Adam bi hikâye anlatıyor kızlı kardeşli köpekli yatmalı kalkmalı, kız patiden biri sonra arkadaşı görüyor anlatıyor kıza böyle böyle seni yazıyor birisi diye hikaye yarım kalıyor piç oluyor
masa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Yarım kalan hikayenin linkinide gönderin
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 kızın fotoğrafları daha serilmemiş ortaya paticik im disappoint
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 yarım kalan hikayenin linkinide alalım
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Liebe said: Adam bi hikâye anlatıyor kızlı kardeşli köpekli yatmalı kalkmalı, kız patiden biri sonra arkadaşı görüyor anlatıyor kıza böyle böyle seni yazıyor birisi diye hikaye yarım kalıyor piç oluyor haa karalama defterine hikaye gibi yazıyodu gerçek çıkıyodu dimi bi de duvara terlikle vuran vardı. alakası yok ama ben kurdum alakayı çağrıştırdım
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 çok emin değilim ama o adam dediğiniz hala forumda.
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 tiLi said: bi de duvara terlikle vuran vardı. alakası yok ama ben kurdum alakayı çağrıştırdım ahahaha bu en iyiydi
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Tori said: SpiderS_DangeR said: Beyler? ... hmm kızı da bulmuşlar mı acaba sağdaki resimi nerden buldunuz lan ne işler çeviriyonuz :p /editldim
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 benziyor gibi kız.mesaj atmak lazım bi, videoda ki sen misin diye.
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 bimden sut alip bi kosede icen vardi bir de.
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Napicaksin video'daki oysa? Bana da soyun bana da ver diye okuze mi baglicaksin? Her yaptiginiz seyin bokunu cikariyorsunuz, tadinda birakmiyorsunuz, sonra yonetim fasist. Hayir arkadasim, biz fasist degiliz, siz okuzsunuz. Bulmussunuz video'yu izlemissiniz iste daha ne istiyosunuz? Kizin kapisina dayanip "baa da vir" mi diceniz? Bu kadar denyo olmayin ya. Hayir bi de benzettiginiz ya da google image search'den cikan ilk kisiyi getirip koyuyosunuz, gercekten o kisi mi degil mi, kisi video'sunun yayildiginin farkinda mi, bir anlik bir gafletle mi olmus acaba demeden haldir haldir eliniz sikinizde kosuyosunuz arkasindan. Cidden yeter ya. Bu kadar amsalak olmayin, bu kadar okuz olmayin...
Öne çıkan mesajlar