j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 bilen var mı alacam biraz oyuncak niyetine. iki gün sonra bozulmasın niyetiyle o soruyorum. forumda şunu alıp konusunu açmış birisi varmış. bunun kamerası yok, onun yerine bunu almak istiyorum. var mı bi bilen? yorumlar falan güzel ama gene de insan bi çekiniyor eheh. alternatif önerebilecek varsa tabii ki bakarım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 bozuluyorlar tabii, yedek pervane falan al kırarsın bol bol, birde motorlar çabuk yanıyor genelde. O yüzden en ucuzunu al hevesin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 hehe hevesim şimdiden kırıldı sanırım ya benim kadar aslında babam da hevesli. yarı paradan fazlasını verecek eheh kameralı da olsun istiyoruz en ucuzu 40 dolara bu var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 40 dolarlık seyin kamerasından ne olur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 40 dolar kameranın kendisi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 ya kamerası kötü zaten sd çekiyo, renkler falan kötü. 40 dolarlık kamerası bile yok. ama oyuncak olunca işte insanın canı çekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 arduino al 3d printer al elektronik öğren DIY ????? profit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 j_bLiND said: hehe hevesim şimdiden kırıldı sanırım ya benim kadar aslında babam da hevesli. yarı paradan fazlasını verecek eheh kameralı da olsun istiyoruz en ucuzu 40 dolara bu var işte nasi yani 25 dolar kadar baban verip 15 dolar ustune sen mi koyacaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Aynısı bende var.Pervanelerin altındaki dişliler biraz hassas yani bi yere çarptığında birbirnden çıkabiliyor pervane dönmüyor elinle yerine oturtman gerekiyor.Pili 7 dakika gidiyor, şarj olma süresi 1 saate yakın.Yinede keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 reyou, öyle. garip mi geldi ki? h2s, yorumun biraz gaz verdi vazgeçiyor gibiydim de kullanım amacım işte öyle eğlendirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Kaç yaşında adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 3. oynamanda bozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 ilk göründüğü kadar keyifli değil bunlarla oynaması. bir arkadaşına aldır, onunkini kır. baktın hoşuna gidiyor kendin al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar