Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Şu nane geldi başıma 2013 yılında askerde iken bana doğal olarak çalışmadığım için böyle bir borç çıkmış. Bundan nasıl kurtulurum? Muhasebeci gelir testi falan diyor. Telefonda da daha önce salak kadınla kavga ettim dinlemiyor. Askerdeydim diyorum hizmet belgem var diyorum nerden yapmam lazım diyorum burdan değil askeriyeden olacak diyor. Askeriye ye gidiyorum burdan değil sgk dan hallediceksin diyorlar. Mal hükümetinin mal uygulamaları. Adamın askerde olduğundan bile haberleri yok. Varmı bu problemle karşılaşan ve çözen? Ödemiyeceğim bunlara kuruş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ikametgahının olduğu ilçedeki kaymakamlıkta gelir testi yaptırıp sgk'ya gideceksin.askerde olduğun dönemdeki borçları silerler, geri kalanları da gelir testi sonucuna göre yeniden belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Sosyal güvenlik ve dayanisma vakfinda gelir testi yaptir sonra sgkya git orda soylerler borcunu sildirmen icin ne yapman gerektigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?13,7267542,7988301#msg-7988301 kaymakamlık - çalışmadığın zamanki prim ücretinin belirlenmesi sgk - bu ücretleri yapılandırma düzenleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 450tl nin altında geliriniz varsa ancak para almıyorlar, yoksa hep borçlusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 0 gelirim var çatır çatır aylık 32tl alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Ailenin yanındaysan evin geliri olarak o sayılıyor. Kendi evinde 0 gelirle yaşaıyorsan elektrik su fln olmadan bahceye ekip bictigin meyva sebsezelerle yaşıyor olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Ya gelince borcunuzu yapilandiralim reklamları yapıyorlar, şu sohbet çok hasta edici bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Öğrenci olarak evde kalıyorsan gelirin sıfır gözüküyor ama yinede çatır çatır alıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar