TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ne fark eder arkadaşlar ben açtım d3de ama bişey farkedemedım?16xe kadar gidiyor sanırım[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 anti aliasing'den bahsediyorsun sanırım. cisimlerin kenarlarında (özellikle uzak cisimlerde merdivenlerde kutularda felan) oluşan tırtıkları düzeltiyor 2X AA'da az düzeltme olurken 16X AA'da neredeyse pürüzsüz şekilde düzeltiliyor. 16X AA sadece nvidia'da var, ATi sanırım 8x AA'ya kadar çıkabiliyor. bir de tabii kenarlardaki tırtıklanmayı düzeltirken oyundaki performans azalıyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 evet bende x800xt var 16x yaptım koşarken biraz yavaslama hissettim ama kapatınca ultra hight da kusursuz oldu[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 en az 4xAA olmalıdır. AA olmadan oyun oynamaya dayanamıyorum. AA kapayacağıma çözünürlüğü düşürüp AA açmayı tercih ederim. [Bu mesaj mayfer tarafından 26 Ocak 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar