Trias Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 4 bölüm seyrettim. Epey eğlenceli. Dizi yokluğunda gider. IMDB puanı diğer dizilere kıyasla az. http://www.imdb.com/title/tt3216586/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Şu aralar çıkan en iyi komedi dizisi falan olabilir ya, muhteşem keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 ben geçen açacaktım başlığını sonra sittir et izlemesinler dedim ama madem açılmış başlık izyeyin mutlaka. pilot eküriler en bomba. gemide kalan son pilotların sonraki macerasında nereyi havaya uçuracaklar merakla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Blue mountain state kadar eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 black sunepeligin kitabini su dizide yeniden yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 tim robbinsi de en son shawshank redemptionda izlemişim beyaz saçlı görünce tanıyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Bitti sezon pazar günü, oturun izleyin mükemmel dizi. Tim Robbins muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 zeke ve glenn. gerçek kahramanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 z-pak ve sidekick çok iyiler, jack black her zamanki gibi şaklabanlık peşinde zaten. bu arada z-pak'e neden bu kadar güldüler anlamamıştım, std hastaları kullanıyormuş sdfads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 dün akşam bitirdim, çok iyi diziymiş. son bölümde asansör ve alışveriş torbaları epic di :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ilk bölüm güzeldi, ama böle biraz fazla dr strangelove'a baülıycak diye endiselendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 iptal ettiler, izleme bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar