toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Arızalı ekran kartımı Evga'ya göndericem, Almanya'ya. UPS dolar istediği için çok tutuyo, yurtiçi de 200 lira hesapladı yaklaşık. Daha önce yurtdışına kargo göndermiş olan varsa bilgi alayım dedim. Hangisi iyidir bu konuda ve fiyatı daha uygun olan bulunur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 almanya için dhl account sahibi bir tanıdık firma bulsan, güzel fiyat veriyorlar şirketlere. ha, öyle aman aman ucuz olmuyor ama, kayboldu gitti bittiyle uğraşmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Ptt kargo Belki biraz uzun sürer gitmesi ama en ucuzu ptt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 maceraya bulaşma, PTT kargoyla gönder gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 ptt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 PTT sorunsuz ulaştırır mı peki? Genelde alibabadan alınan paketler bana ezik büzük geliyo. Gerçi ben önlemimi alıcam ama. Bi de sigorta yapıyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar